Ωραιόκαστρο: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο δράστης του τριπλού φονικού

11:47 3/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο δράστης του τριπλού φονικού που συγκλονίζει από χθες, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου τους πολίτες…

Ο 55χρονος χρησιμοποίησε κυνηγετικό μαχαίρι και με αυτό έσφαξε τον κουνιάδο του, τη σύζυγο αυτού και το 12χρονο παιδί τους, πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει αφού πρώτα είχε αυτοτραυματιστεί με το μαχαίρι του, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο σε πολυκατοικία στο Ωραιόκαστρο.

Το σχέδιό του δεν είχε την κατάληξη που θα επιθυμούσε,

αφού τελικά τραυματίστηκε και πλέον βρίσκεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της φρίκης

Ο δράστης, σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκε ένα μαχαίρι, με εμφανή ίχνη αίματος, ενώ κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο πιστόλι. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα.

Στην κατοχή του 55χρονου φυσικού αυτουργού εντοπίστηκαν μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μία αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για το έγκλημα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα