Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Έτοιμοι για το ματς της χρονιάς είναι οι «ερυθρόλευκοι», που φιλοξενούν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο μήνες μετά την κλήρωση η μεγάλη ημέρα έφτασε για τον Ολυμπιακό, που απόψε (25/2) φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ (21:45, Novasports 2), στο πρώτο τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μίτσελ θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους

«Κόκκινους Διαβόλους», με σκοπό να πάρει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο «Όλντ Τράμφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ μπορεί να είναι «πληγωμένη» την φετινή χρονιά, όμως παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, όμως όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών, οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους για πάρουν το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης.

Με βάση τις τελευταίες δοκιμές που έκαναν οι Μίτσελ και Μόγιες στην τελευταία προπόνηση των ομάδων τους, οι βασικές ενδεκάδες αναμένεται να είναι:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντιγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Ντομίγκεζ, Φουστέρ ή Πέρεζ, Ολαιτάν.
Μαν. Γιουν. (4-4-2): Ντε Χέα, Εβρά, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Κάρικ, Φελαινί ή Φλέτσερ, Βαλέντσια, Γιανουζάι ή Γιάνγκ, Ρούνει, Βαν Πέρσι.

Ο 12ος παίκτης θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα, αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν εξαντλήσει εδώ και πολλές μέρες τα «μαγικά χαρτάκια» όπως αναμενόταν, έτσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα!

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει από νωρίς

Ο αγώνας Ζενίτ-Ντόρτμουντ θα είναι εκείνος που θα ανοίξει την «αυλαία» του διημέρου των παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ (19:00, Novasports 1).

Keywords
Τυχαία Θέματα