Οι αναλώσιμοι 2

19:59 9/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Οι ειδικοί ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι και Μπρους Γουίλις επιστρέφουν στους ρόλους των παράτολμων μισθοφόρων, με την πιο επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει ποτέ. Στο all-star cast προστίθενται οι Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Τσακ Νόρις.

Ο κύριος Τσερτς συγκεντρώνει και πάλι τους "Αναλώσιμους" για μια, κατά τα φαινόμενα, εύκολη δουλίτσα. Όταν όμως ένας δικός τους πέφτει στο πεδίο της δουλειάς, οι "Αναλώσιμοι" αποφασίζουν να εισχωρήσουν σε εχθρικό έδαφος προκειμένου να σταματήσουν ένα

πολυδύναμο όπλο καταστροφής – πάνω απ' όλα όμως, για να πάρουν εκδίκηση.

Ο Σκηνοθέτης

Ο βρετανός Σάιμον Γουέστ γεννήθηκε το 1961 και ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέρ για το ΒΒC. Οι πρώτες του σκηνοθετικές δουλειές άρχισαν το 1985, και αφορούσαν διαφημιστικά – για κάποια από τα οποία έχει βραβευτεί με Clio Award και Golden Lion Award – καθώς και βίντεο κλιπ, όπως το "Respectable" των Mel & Kim και "Never Gonna Give You Up" του Rick Astley. Η πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους ήταν η περιπέτεια "Con Air" με τον Νίκολας Κέιτζ, και ακολούθησαν τα "The General's Daughter", "Lara Croft: Tomb Raider", "When A Stranger Calls", "The Mechanic" και "Stolen". Προσεχώς θα σκηνοθετήσει την ταινία "Thunder Run" με τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Σαμ Γουόρθινγκτον και Τζέραρντ Μπάτλερ.

Οι Ηθοποιοί

Σιλβέστερ Σταλόνε: Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1946 και εγκατέλειψε το κολέγιο πριν αποφοιτήσει, για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Αρχικά στάθηκε άτυχος στις διάφορες οντισιόν και γι' αυτό έδωσε περισσότερη βαρύτητα στη συγγραφή σεναρίων. Η πρώτη του εμφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο έρχεται με την ταινία "The Lords of Flatbush" το 1974. Τα χρήματα που κερδίζει από αυτή του εξασφαλίζουν το εισιτήριό του για το Χόλιγουντ. Το 1976 κάνει την ταινία "Ρόκι, τα χρυσά γάντια" που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ (απέσπασε Όσκαρ Σκηνοθεσίας, Μοντάζ και Φωτογραφίας). Ο ίδιος είναι υποψήφιος σε 2 Κατηγορίες: Καλύτερου Α' Ανδρικού Ρόλου και Σεναρίου. Η καριέρα του ακολουθεί από εκεί και πέρα ανοδική πορεία. Ταινίες του: "Ρόκι Νο 2", "Ρόκι Νο 3: Ο θρίαμβος", "Ρόκι Νο 4", "Ρόκι, η γιγαντομαχία" "Βίαιοι Δρόμοι", "Ράμπο, το πρώτο αίμα", "Ράμπο ΙΙ: Η αποστολή", "Demolition Man", "Ο μπάτσος της... μαμάς", "Βαρομετρικό Χαμηλό", "Ο Δικαστής Ντρεντ", "Οι Σπεσιαλίστες", "Η ώρα των εκτελεστών", "Cop Land", "D-Tox", "Driven", "Συλλάβετε τον Κάρτερ", "Daylight", "Ρόκι Μπαλμπόα", "Τζον Ράμπο", "Οι Αναλώσιμοι". Προσεχώς θα τον δούμε στις ταινίες "Bullet to the Head" του Ουόλτερ Χιλ, "The Tomb" με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, και "Grudge Match" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Τζέισον Στέιθαμ: Ανήκει στη νεότερη γενιά των ηθοποιών ταινιών δράσης με το ρόλο που ανέλαβε στη σειρά ταινιών "Transporter". Γεννημένος στην Αγγλία το 1967, ο Στέιθαμ ήταν ένας από τους καλύτερους δύτες. Ενώ εκπαιδευόταν στο φημισμένο Crystal Palace National Sport Center στο Λονδίνο, παραγωγοί ταινιών και φωτογράφοι τον ξεχώρισαν ως ένα νέο ταλέντο για δ

Keywords
Τυχαία Θέματα