Ο Τζιχάντι Τζον χωρίς μάσκα - Πώς είναι το πρόσωπο του διαβόητου τζιχαντιστή (photo)

Για πρώτη φορά, το πρόσωπο του Βρετανού τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους, του περιβόητου «Τζιχάντι Τζον» δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Πανεπιστημίου του Γουεστμίνστερ όπου σπούδαζε πληροφορική.

Στη φωτογραφία φορά καπέλο μπέιζμπολ και έχει μουσάκι.

Ο πλέον καταζητούμενος άνδρας του πλανήτη ονομάζεται Mohammed Emwazi και πρόκειται για έναν Βρετανό που κατάφερε να ξεγελάσει τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες το 2012 και να ταξιδέψει στη Συρία για να ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Βρετανός που έχει εμφανιστεί σε πολλά βίντεο

της τρομοκρατικής οργάνωσης, φορώντας μαύρη κουκούλα και εκτοξεύοντας απειλές πάνω από τα κεφάλια των μελλοθάνατων, πιστεύεται πως έχει εκτελέσει δια αποκεφαλισμού πολλούς από τους ομήρους.

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, όταν ήταν μαθητής δημοτικού σε σχολείου του Λονδίνου.

Ήταν ένα κλασικό παιδί που αγαπούσε το παιχνίδι και τη διασκέδαση. Λάτρευε τους Σίμπσον, το Playstation και τα πατατάκια ενώ ονειρευόταν να γίνει σταρ της Πρέμιερ Λιγκ και να αποθεωθεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζιχάντι Τζον βρισκόταν στη λίστα υπόπτων για τρομοκρατία της MI5 και είχε βρεθεί ενώπιον των αρχών 12 φορές! Ωστόσο, ο ίδιος κατόρθωσε να τους ξεγλιστρήσει και, παρά την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να φύγει για τη Συρία.

Keywords
Αναζητήσεις
τζιχαντιστι τζον βιντεο φωτογραφίες το πρόσωπο του
Τυχαία Θέματα