Ο πρωτοσέλιδος Τύπος με ένα κλικ

Τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα είναι: η μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες και η αδυναμία εξεύρεσης λύσης για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Θρίλερ για γερά νεύρα στο Eurogroup".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πολιτική λύση που περιλαμβάνει εκταμίευση της δόσης και

συμβιβασμό μεταξύ ΔΝΤ και Ε.Ε. για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους εξετάστηκε κατά το χθεσινό Eurogroup για την Ελλάδα. Η μαραθώνια συνεδρίαση στιγματίστηκε από την κόντρα Ουάσιγκτον - Βερολίνου για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε θρίλερ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τορπίλη στα όνειρα των νέων!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τορπιλίζουν τα όνειρα χιλιάδων νέων με απόφαση - βόμβα που υπέγραψαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Εθνικής Αμυνας, Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, η οποία βάζει λουκέτο στις Αστυνομικές Σχολές για τα επόμενα δύο χρόνια. Την ίδια ώρα «μαχαίρι» μπαίνει και στους εισακτέους των Στρατιωτικών Σχολών, οι οποίοι θα μειωθούν κατά 30%".

ΕΘΝΟΣ: "Αγρια νύχτα στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματική τροπή πήρε η μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, που παρατάθηκε μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες. Οι συζητήσεις για την εκταμίευση της δόσης των 44 δισ. ευρώ και την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους προσέλαβαν διαστάσεις θρίλερ. Η διαπραγμάτευση στο παρασκήνιο υπήρξε σκληρή, με την Κριστίν Λαγκαρντ και τον Β. Σόιμπλε να αντιπαρατίθενται για την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών που δημιουργεί η επιμήκυνση".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Διαμελισμό της Τουρκίας φέρνει ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή!".

Η εφημερίδα αναφέρει "Γέροντας Παϊσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ηδη, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ισοτιμα πτυχία για κολέγια και ΑΕΙ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μπατσελορ, μάστερ και διδακτορικά από κολέγια που συνεργάζονται με ευρωπαϊκά ΑΕΙ εξομοιώνονται με τους τίτλους των δημόσιων πανεπιστημίων. Πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα για τους αποφοίτους, αίρονται τα εμπόδια για προσλήψεις στο Δημόσιο. Τι θα ισχύσει για τα «αμερικανικά κολέγια»".

ΕΣΤΙΑ: "Ολονύκτιο θρίλερ για την Ελλάδα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε ολονύκτιο θρίλερ εξελίχθηκε το περιπετειώδες χθεσινό Eurogroup. Παρά τις σφοδρότατες διαφωνίες μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωζώνης, η συμβιβαστική λύσις που κυοφορείτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα αποτελέση νέα αφετηρία για την Ελλάδα".

Η ΑΥΓΗ: "1.852 νέες προσλήψεις, ενώ απολύουν 2.000 μονίμους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "την ώρα που η κυβέρνηση δρομολογεί μέσω της διαθεσιμότητας την απόλυση τουλάχιστον 2.000 μόνιμων υπαλλήλων, πολλοί εκ των οποίων στην παραγωγικότερη ηλικία και σε σημαντική προϋπηρεσία, αποκαλύπτεται -με απάντηση σε ερώτηση Τσίπρα-Μητρόπουλου- ότι μέσα στο 2012 έ

Keywords
Τυχαία Θέματα