Ο Πιστόριους είχε συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση

Ο Όσκαρ Πιστόριους είχε συλληφθεί στο παρελθόν επειδή είχε επιτεθεί σε κάποιο πρόσωπο μέσα στο σπίτι του, αποκάλυψε η αστυνομία κατά την ακροαματική διαδικασία.


Ο αστυνομικός ερευνητής Χίλτον Μπόθα, ο οποίος ερευνά την υπόθεση του Νοτιοαφρικανού χρυσού παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του, Ρίβα

Στέενκαμπ δήλωσε:

«Δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία, αλλά είχε υπάρξει ένα επεισόδιο στην κατοικία του, κατά το οποίο είχε συλληφθεί για επίθεση, νομίζω. Πήγα επιτόπου». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η επίθεση, τότε, δεν μπορούσε να αποδειχθεί.

Μετά το θάνατο της Ρίβα Στέενκαμπ, γείτονες του Πιστόριους έκαναν λόγο για επανειλημμένους καβγάδες του αθλητή με διαδοχικές φιλενάδες του. Ο Πιστόριους είχε περάσει μια νύχτα στη φυλακή το Σεπτέμβριο του 2009, κατηγορούμενος για άσκηση βίας εναντίον μιας νεαρής γυναίκας, αλλά η εισαγγελία είχε σταματήσει τη δίωξη.

Ο Πιστόριους είχε στη συνέχεια καταθέσει ανεπιτυχώς μηνύσεις εναντίον της γυναίκας για ψευδή κατάθεση και εναντίον του υπουργού Αστυνομίας για παράνομη σύλληψη, ζητώντας σημαντικά ποσά ως αποζημίωση.

Η ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο της Πρετόριας, το οποίο εξετάζει το αίτημα αποφυλάκισης με εγγύηση του Όσκαρ Πιστόριους θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα