Μοσκοβισί: Υπάρχουν «μερικοί παλαβοί» στο Eurogroup

Αντιμέτωπος με «μερικούς παλαβούς» βρέθηκε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, όπως εκμυστηρεύτηκε σε ομάδα τηλεοπτικού δικτύου, αναφερόμενος σε σύνοδο του Eurogroup για την Ελλάδα.

Μια ομάδα δημοσιογράφων του καναλιού Canal + ακολουθεί τον υπουργό στις Βρυξέλλες, όπου αυτός μετέχει στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, η οποία είναι αφιερωμένη στην κατάσταση στην Ελλάδα.

Αυτό που διακυβεύεται για τον Μοσκοβισί είναι να εξασφαλιστεί μια παράταση δύο ετών για να μπορέσει η Ελλάδα να μειώσει τα χρέη της.

Πέντε ώρες αργότερα, στο τέλος της συνόδου, οι υπουργοί συμφωνούν να δώσουν την παράταση των δύο ετών.

Σε ερώτηση που του έκανε το Canal +, ο Μοσκοβισί εμπιστεύτηκε ότι αναγκάστηκε «να εκνευριστεί μία ή δύο φορές με έναν υπουργό, τον οποίο δεν κατονομάζει, που έμοιαζε να θεωρεί ότι τίποτε δεν θα συνέβαινε στην Ελλάδα». «Υπάρχουν πάντως μερικοί παλαβοί μέσα στην αίθουσα», σημείωσε ο Γάλλος υπουργός.

«Εσείς γίνατε ο υπερασπιστής της Ελλάδας;» τον ρώτησαν. «Ναι, ήταν απαραίτητο, αλλά γι' αυτό έπρεπε να υψώσω την φωνή. Ένας δίκαιος υπερβολικός θυμός, καταρχήν ανακουφίζει και έπειτα είναι αποτελεσματικός», πρόσθεσε.

Η εκπομπή «Dimanche +» προβλήθηκε σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Γιγάντιος θαλάσσιος σίφουνας στην Αυστραλία

Τα καρτούν μπορεί να έχουν και σκοτεινή πλευρά!(pics)

Anonymous: Στο στόχαστρο 5.000 Ισραηλινοί αξιωματούχοι

Keywords
Τυχαία Θέματα