«Με συκοφάντησαν και με εκβίασαν»

Τι λέει το πρώην μέλος του ΛΑ.ΟΣ. Μελίνα Τσιλιμίγκρα για το «ροζ» βίντεο.

του Παναγιώτη Σουρέλη

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμηση και εκβίαση κατέθεσε το πρώην μέλος του ΛΑ.ΟΣ. Μελίνα Τσιλιμίγκρα, που διαπομπεύθηκε στο διαδίκτυο, όταν αναρτήθηκε βίντεο – πορνό,

στο οποίο κάποιοι την εμφάνιζαν να πρωταγωνιστεί.

Το newsbomb που ανέδειξε την υπόθεση, φέρει σήμερα στο «φως» τη μηνυτήρια αναφορά της 21χρονης στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση.

Στις πέντε σελίδες της μήνυσης η Μελίνα Τσιλιμίγκρα αρνείται κατηγορηματικά, ότι είναι η κοπέλα που εμφανίζεται να ερωτοτροπεί με το φίλο της στο «καυτό» υλικό, περιγράφει πώς την συκοφάντησαν αλλά και την εκβίασαν, ενώ «δείχνει» τους δράστες.

Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα είναι φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα ως μέλος της νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ. και μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του κόμματος. Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, η συνδικαλιστική και φοιτητική της δράση και η ενασχόλησή της με τα κοινά ενόχλησε κάποιους, που θέλησαν να την εκδικηθούν.

«Μάλιστα διαμαρτυρήθηκα εντόνως όταν μερίδα ακροαριστερών και αναρχικών επιχείρησαν να διακόψουν εξετάσεις στο τμήμα μου προκειμένου με τη βία να υποχρεωθούν οι φοιτητές να συμμετάσχουν σε συμπαράσταση στους τριακόσιους λαθρομετανάστες που είχαν καταλάβει τμήμα στη σχολή μου, στη γνωστή υπόθεση του Μεγάρου Υπατία».

Όπως υποστηρίζει η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, από εκείνη τη στιγμή δέχθηκε πληθώρα απειλών και εξυβρίσεων, ενώ έγινε στόχος αισχρών επιθέσεων μέσω του διαδικτύου «κυρίως από διαδικτυακούς τόπους που δραστηριοποιούνται και εκφράζουν τις ιδέες της άκρας αριστεράς». Αποκορύφωμα αυτής της επίθεσης ήταν το επίμαχο βίντεο που ανέβηκε σε δύο ιστοσελίδες. «Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει σκηνές ερωτικές που έχουν καταγραφεί ερασιτεχνικά και στις οποίες απεικονίζονται σεξουαλικές επαφές ενός ζευγαριού. Η γυναίκα, η οποία απεικονίζεται δεν έχει καμία σχέση με εμένα, παρά μόνο ότι υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική μας εμφάνιση. { } Οι εγκαλούμενοι γνωρίζουν καλά το ψεύδος των ισχυρισμών τους αφού αφενός γνωρίζουν ότι δεν είμαι εγώ η γυναίκα που παρουσιάζεται στο βίντεο και σίγουρα εύκολα μπορούν να το καταλάβουν και λόγω των χαρακτηριστικών αλλά και λόγω του γεγονότος ότι εγώ δεν φέρω τατουάζ στο σώμα μου, αφετέρου η απλή χρονική αναζήτηση της πρώτης προβολής του εν λόγω βίντεο που είναι το 2007 καταδεικνύει ότι θα ήταν αδύνατον να ήμουν εγώ η γυναίκα που προβάλλεται καθώς τότε ήμουν 16 ετών!!».

Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα στη μηνυτήρια αναφορά της προσκομίζει βεβαίωση της ιστοσελίδας που πρώτη ανήρτησε το επίμαχο βίντεο το 2007, στην οποία βεβαιώνει ότι το βίντεο είναι ακόμη παλαιότερο, όταν εκείνη ήταν 14 ετών ή και μικρότερη.

«Θέλησαν να με καταστρέψουν πολιτικά»

Εκτός όμως από τη συκοφάντηση μέσω του «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο, η Μελίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα