Μανιάτης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Προσγειωμένος ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Διαβάστε τις δηλώσεις του σκόρερ Κάμπελ αλλά και των Μανωλά και Μαρκάνο.

Επικρατώντας με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έχει πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ωστόσο ο Γιάννης Μανιάτης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του επισημαίνοντας πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Αναλυτικά ο αρχηγός των Πειραιωτών μιλώντας στη Nova ανέφερε: «Τα στοιχεία που έκριναν το ματς ήταν το πάθος και η θέληση,. Έχουμε δουλέψει πολύ. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην Αγγλία. Είναι πολύ μεγάλη νίκη και αυτό δείχνει ότι ανεβαίνουμε επίπεδο. Δείχνουμε στο γήπεδο ό,τι μας δείχνει ο κόουτς. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ».

Κάμπελ: «Γκολ στο Μάντσεστερ»

Με ένα γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ολυμπιακός θα «κλειδώσει» την πρόκριση σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ζόελ Κάμπελ.

«Ήταν ο πατέρας μου στην κερκίδα, για εμένα ήταν μεγάλη η χαρά. Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήταν κι η μητέρα μου, αλλά πήγα και τον βρήκα μόλις έβαλα το γκολ και του φώναξα ότι τον αγαπάω!», είπε αρχικά ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αφιέρωση που έκανε και πρόσθεσε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, παίξαμε πολύ επιθετικά και έτσι κρατήσαμε το μηδέν στη δική μας εστία. Δώσαμε τα πάντα, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και βάλαμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε αυτό που καταφέραμε απόψε».

Για τον επαναληπτικό, ανέφερε: «Είναι ένα σκορ πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά μένει ακόμα ένα παιχνίδι στο δικό τους γήπεδο. Τίποτα λοιπόν δεν έχει τελειώσει για εμάς, αφού θα είναι δύσκολα εκεί τα πράγματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ, για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

Τέλος, για το αν θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό τώρα. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τη χρονιά που περνάω στον Ολυμπιακό, απολαμβάνω αυτή τη μεγάλη νίκη και αυτό με απασχολεί τώρα».

Μανωλάς: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Μάντσεστερ με 2-0 εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε συνάμα να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει της ρεβάνς αναφέροντας πως η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλος σύλλογος και οι Πειραιώτες θα παλέψουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό στη ρεβάνς.

«Είναι πολύ μεγάλη νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε την εξαιρετική σεζόν που διανύουμε. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι. Ο προπονητής μας, μας προετοίμασε πολύ καλά και κάναμε ό,τι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση» επεσήμανε αρχικά.

Αναφορικά με το αν είχε διαφορά ταχύτητας ο Ολυμπιακός με την Μάντσεσερ, σημείωσε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα το καλοκαίρι και κάθε φορά αποδίδουμε το 150% για να κερδίσουμε. Σήμερα δεν φάνηκε να έχουμε διαφορά ταχύτητας από την Μάντσεστερ».

Τέλος, σχετικά με τη ρεβάνς, υπογράμμισε: «Δεν σημαίνει τίποτα το 2-0. Πάμε να παλέψουμε και ό,τι θέλει ο Θεός θα γίνει. Έχουμε προβάδισμα αλλά η Μάντσεστερ είναι μεγάλος σύλλογος και πάμε να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μαρκάνο: «Είμαστε μεγάλοι»

Κανένα δικαίωμα δεν έδωσε η άμυνα του Ολυμπιακού στους επιθετικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ιβάν Μαρκάνο ήταν από τους καλύτερους των «ερυθρόλευκων».

Ο Ισπανός αμυντικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μέσω του twitter είπε: «Μία από τις μέρες που κάθε παίκτης θέλει να απολαμβάνει. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Είμαστε μεγάλοι σύντροφοι», ανέφερε.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα