Κίνηση ανθρωπιάς από τον «Σάλπι» (photos)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του επισκεπτόμενος νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο οποίος είναι σε κώμα εδώ και πέντε χρόνια μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο «Σάλπι» γνώριζε το θέμα και κινητοποιήθηκε μόνος του θέλοντας να μάθει πως μπορεί να βοηθήσει τον μικρό Παντελή, που αγωνιζόταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης επισκέφθηκε το σπίτι του μικρού, του δώρισε μια φανέλα του ΠΑΟΚ

και μια φανέλα του συνδέσμου Λαχαναγοράς του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θα προσπαθήσει να δημοσιοποιήσει το θέμα έτσι ώστε να δώσει μια λύση ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

«Θεωρώ ότι ο κ. Σαββίδης θα δώσει μία μόνιμη λύση για τον μικρό. Καταλαβαίνω ότι το θέμα δεν είναι να γίνει κάτι μόνο για 2 - 3 μήνες, γι΄ αυτό και ήρθα να σας δω από κοντά για να μεταφέρω κι εγώ όπου μπορώ το μέγεθος του προβλήματος και να βοηθήσει και ο κόσμος όσο μπορεί ο καθένας», είπε μεταξύ άλλων ο «Σάλπι».

Αξίζει να σημειώσουμε πως όποιος θέλει να βοηθήσει τον μικρό Παντελή μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας (397/786998-33, Εθνική Τράπεζαμ Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής), ή μπορεί να παραγγείλει μπλούζες του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς καθώς 5 ευρώ από κάθε μπλούζα μπαίνει σε κουμπαρά που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα