Κινδύνευσε η ζωή του Μάντζιου σε τροχαίο

18:53 6/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Άγιο φαίνεται πως είχε το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς, ελαφρά.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται ο ποδοσφαιριστής στάθηκε τυχερός, καθώς κατά την πρόσκρουση δεν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου,

το οποίοι υπέστη σοβαρές υλικές φθορές.

Ο ίδιος πήγε προληπτικά σε ιδιωτική κλινική, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ,ενώ του τοποθετήθηκε και κολάρο στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, ο Μάντζιος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, λίγο πριν σημειωθεί το τροχαίο.

To τροχαίο έγινε το μεσημέρι την ώρα που ο παίκτης πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Aμέσως ενημερώθηκε το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και η διοίκηση για τον ποδοσφαιριστή,όμως οι εξετάσεις του οποίου έδειξαν ότι έχει ένα χτύπημα στον αυχένα από το τράνταγμα της πρόσκρουσης. Ο Μάντζιος αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, αλλά φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Στον ποδοσφαιριστή έχει τοποθετηθεί κολάρο στο λαιμό, ενώ υπέστη και ένα ισχυρό ψυχολογικό σοκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα