Κουλίας: Οι καρκινικές ”μεταστάσεις” Χριστόφια – Ας μην χαίρεται ο Νίκος Αναστασιάδης

18:46 6/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μετά από τέσσερα χρόνια της δήθεν «ευέλικτης», αλλά -στην πραγματικότητα- της εύκαμπτης πολιτικής των υποχωρήσεων και των κατολισθήσεων από θέσεις αρχών, ο Πρόεδρος Χριστόφιας κατάλαβε ότι οι διαπραγματεύσεις καρκινοβατούν.

Όμως, η προδιάθεση για τον «μαυρογέρημο» ξεκίνησε με το ανακοινωθέν της 23ης Μαΐου 2008 των συνιστώντων κρατιδίων, τον ενταφιασμό της 8ης Ιουλίου 2006 και τον απεγκλωβισμό της τουρκικής πλευράς από μια διαδικασία μακριά από λογικές τύπου Ανάν.

Οι καρκινικές «μεταστάσεις» προήλθαν από τις ενδοτικές,

μονομερείς και άνευ ανταλλάγματος υποχωρήσεις του Προέδρου Χριστόφια περί εκ περιτροπής προεδρίας, σταθμισμένης ψήφου, παραμονής εποίκων και την αναβάθμιση των τούρκων σφετεριστών των ελληνοκυπριακών περιουσιών σε «χρήστες» με δικαιώματα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στη διαχρονική προσπάθεια του Προέδρου Χριστόφια να οδηγήσει σε ευθανασία τον ελληνισμό της Κύπρου, προέβη στις γνωστές, ανιστόριτες δηλώσεις κατά της Μητέρας Ελλάδας και της ΕΟΚΑ.

Μετά από τέσσερα χρόνια πανηγυρισμών για τα επιτεύγματα της «αριστοτεχνικής» πολιτικής Χριστόφια, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κ. Άντρος Κυπριανού, κατανόησε ότι η Γραμματεία του ΟΗΕ εκβιάζει την πλευρά μας για να μετακινηθεί προς τις τουρκικές θέσεις. Η τραγωδία γι’ αυτό τον τόπο είναι ότι τις ύπουλες μεθοδεύσεις της ομάδας Ντάουνερ, τις οποίες είχαν εντοπίσει όλοι -πλην της ηγεσίας του ΑΚΕΛ- όταν διάβαζαν τη «Σημαδεμένη Τράπουλα», εντόπισαν με καθυστέρηση τριών χρόνων και στο παραπέντε της θητείας τους αυτοί που διαπραγματεύονται το μέλλον των παιδιών μας.

Ευτυχώς, όμως, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Αλλά, ας μην χαίρεται ο Νίκος Αναστασιάδης… Γιατί, έχουν γνώση οι φύλακες!

Keywords
Τυχαία Θέματα