Καλή εβδομάδα με Σελήνη στον Κριό

Μια νέα βδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο της δράσης και των τολμηρών ενάρξεων

Δευτέρα 26/1/2015: Ανάπαυση μετά τη μάχη!

Μια νέα βδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμα στον Κριό, το ζώδιο της δράσης και των τολμηρών ενάρξεων.
Αν και το ζώδιο του Κριού είναι εξωστρεφές και με αρκετά επιθετική διάθεση, τη σημερινή μέρα πιθανές απόπειρες έντασης ή «τσαμπουκάδες» δεν

θα τελεσφορήσουν, αφού η Σελήνη έως το βραδάκι που θα μπει στον Ταύρο δεν σχηματίζει άλλες όψεις.

Γενικότερα, λόγω και της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, τα πράγματα δεν «τρέχουν» και τόσο, αν και όλοι αγωνιζόμαστε να μπούμε σ' ένα δρόμο και να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Έτσι, προσπαθούμε να πάρουμε αποφάσεις, αλλά ακόμα κι αν πάρουμε, είναι πολύ πιθανό να μην εκπληρωθούν.

Γύρω στις 6.30 μ.μ. η Σελήνη περνάει στα ήρεμα λιβάδια του Ταύρου, όπου μας καλεί να ενεργήσουμε με λιγότερο παρορμητισμό και περισσότερο σκεπτικισμό, αναλογιζόμενοι τι έχουμε στα χέρια μας και τι επιθυμούμε να αποκτήσουμε, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο.

Οι ανωτέρω αστρολογικές συγκυρίες σε μεγάλο βαθμό προετοιμάζουν το έδαφος για την άφιξη της Αφροδίτης, από αύριο, στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα δώσει μια πιο εσωτερική, συναισθηματική και ήπια ενέργεια στην καθημερινότητα όλων μας. Από την ευνοϊκή επίδραση αυτής της Αφροδίτης θα επηρεαστούμε όλοι, αλλά περισσότερο τα ζώδια του νερού και της γης.

Η Αφροδίτη με την είσοδό της στο συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων θα φέρει περισσότερη γλυκύτητα στην ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον, θα γίνουμε πιο συμπονετικοί και ευαίσθητοι, προσπαθώντας να εξισορροπήσουμε τις καταστάσεις. Μάλιστα, η συνύπαρξη της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική, την τέχνη και γενικότερα την καλλιτεχνική δημιουργία.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Αυτά και άλλα πολλά είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για την επιρροή των πλανητών στα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

~Κάθε πρωί, στις 9.15, οι αστρολόγοι του astrology.gr, εξηγούν τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Ελένη Ντούκνη, στον Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!
~Stay tuned~

Keywords
Τυχαία Θέματα