Η ωραία Ελένη και η ξυλόσομπα

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την κα Ελενα Ράπτη, βουλευτή της Ν.Δ., που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει πίσω το μέτρο που προβλέπει την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.

Διότι είναι ένα μέτρο άδικο, το οποίο έρχεται σε μία περίοδο που το εισόδημα των ελλήνων πολιτών έχει περιοριστεί δραματικά λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί από την τρόικα

και το μνημόνιο και που την ίδια ώρα η ανεργία βρίσκεται στα ιστορικά υψηλά της επίπεδα, με πάνω από 1.000.000 συμπολίτες μας να βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.

Όμως η κα Ράπτη, την οποία πραγματικά συμπαθώ ως παρουσία, στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή με τίτλο «Επιστροφή στην Ελλάδα της σόμπας», δεν μας εξηγεί ακριβώς το λόγο για τον οποίο καταθέτει την ερώτηση, όταν ήδη έχει ψηφίσει όλα τα νομοσχέδια που έχουν έρθει στη βουλή, όταν στηρίζει την κυβέρνηση σε απόλυτο βαθμό και όταν ξέρει ότι η συγκεκριμένη ερώτηση-πρόταση δεν έχει καμία μα καμία τύχη ούτε και ως αστείο να υιοθετηθεί.

Αν πραγματικά η κα Ράπτη διαφωνεί με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και ενδιαφέρεται πραγματικά να παλέψει για να διορθώσει αδικίες που έχουν προκύψει από τα μέτρα, έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να το αποδείξει. Με την καταψήφιση του νέου πακέτου μέτρων που έρχεται και πετσοκόβει συντάξεις, μισθούς, επιδόματα, ειδικά μισθολόγια και άλλα πολλά.

Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα