Η ΜΤΝ Κύπρου έσπασε το φράγμα των 300 χιλιάδων συνδρομητών

19:42 13/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου της ΜΤΝ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι συνδρομητές του έχουν ξεπεράσει τις 300 χιλιάδες και συνεχίζει την πορεία του με νέα καταστήματα και νέα προϊόντα προς την υπηρεσία των καταναλωτών.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη με κεντρικό μήνυμα «300.000 συνδρομητές ζητούν περισσότερα. Ανταποκρινόμαστε», ο Πρόεδρος της ΜΤΝ

Pieter Verkade εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το πανηγυρικό γεγονός των 300 χιλιάδων και πέραν συνδρομητών αναφέροντας ότι «η ΜΤΝ ανταποκρίνεται στην πρόκληση με μια σειρά από κινήσεις που αλλάζουν το χάρτη της αγοράς τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο».

Σε δελτίο Τύπου της ΜΤΝ αναφέρεται ότι ο κ. Verkade περιέγραψε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ «τη νέα λογική καταστημάτων που υιοθετεί πλέον η ΜΤΝ, σύμφωνα με την οποία ο επισκέπτης βρίσκεται στο επίκεντρο απολαμβάνοντας ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης».

Παράλληλα, «ενημέρωσε σχετικά με το νέα ευέλικτο πρόγραμμα της εταιρίας, το οποία παρέχει απόλυτο έλεγχο του κόστους και ανταποκρίνεται στην παρούσα οικονομική συγκυρία».

Ο Πρόεδρος της ΜΤΝ είπε ότι πέραν από την αύξηση του μεριδίου της εταιρίας στην  αγορά που έφτασε φέτος το 32%, «παράλληλα, η βάση αυξήθηκε κατά 15% σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, ενώ εντυπωσιακή είναι η αύξηση της χρήσης δεδομένων (data usage) που άγγιξε το 28% από τον περασμένο Αύγουστο έως και σήμερα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η ΜΤΝ, με τα νέα ΜΤΝ Stores, δημιούργησε τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της τεχνολογίας και αυτό γιατί τα ΜΤΝ Stores επιτρέπουν στους επισκέπτες τους να επεξεργαστούν, να δοκιμάσουν και να παίξουν με ό,τι καλύτερο προσφέρει η αγορά σε smartphones, tablets, laptops, notebooks, κινητά τηλέφωνα και accessories».

Οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με το αντίστοιχο λειτουργικό σύστημα ώστε ο επισκέπτης να αποκτά ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης ενώ οι συσκευές συνδέονται με πρωτοποριακά και έξυπνα gadgets / accessories για οποιαδήποτε χρήση: μουσική, παιχνίδια, προβολή video κτλ.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται, επίσης, ότι «η ΜΤΝ, κατανοώντας τις ανάγκες των συνδρομητών της στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, ανταποκρίνεται με ένα πρωτοποριακό για την Κύπρο πρόγραμμα, το νέο καρτοσυμβόλαιο MTN Up2U 10+».

Με αυτό το συμβόλαιο, σύμφωνα με την ΜΤΝ, «ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να ελέγξει και να αλλάξει δωρεάν το ποσό του ορίου του οποτεδήποτε επιθυμεί, προσαρμόζοντας το στις δικές του ανάγκες».

Προστίθεται ότι «για πρώτη φορά εταιρία κινητής τηλεφωνίας παραχωρεί τον έλεγχο του παγίου στους ίδιους τους καταναλωτές».

Η ΜΤΝ Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση, «πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα