Φέργκιουσον: Παγκόσμια υπόκλιση στον Sir Alex μέσω Twitter

17:20 8/5/2013 - Πηγή: NewsBomb

Μετά από μια.. ζωή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πάνω από 1500 ματς και 38 κερδισμένα τρόπαια σε σχεδόν 27 χρόνια παρουσίας) ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποφάσισε να πει αντίο στα 71 του χρόνια.

Φυσικά η είδηση της αποχώρησής του είναι το πρώτο αθλητικό θέμα στον πλανήτη, ενώ αμέσως ανέβηκε ανάμεσα στα δημοφιλέστερα θέματα του Twitter, με εκατοντάδες tweets να αναφέρονται στθ θέμα κάθε ώρα.

Ξεχωρίζουν τα tweets

των Κριστιάνο Ρονάλντο, Γιουσέιν Μπολτ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Μάικλ Όουεν που έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον "άρχοντα των τίτλων" Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ πολλά είναι και τα μηνύματα απλών φιλάθλων που εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους στον σπουδαίο προπονητή.

Διαβάστε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευχαριστά για όλα, αφεντικό.

Μικαέλ Εσιέν: Σερ Άλεξ. Ένας θρύλος και ένας από τους σπουδαιότερους μάνατζερς όλων των εποχών. Καλή τύχη στην συνταξιοδότησή σου.

Μάικλ Όουεν: Δεν ακούγεται καλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Σερ Άλεξ. Τι προνόμιο να έχω παίξει υπό τις οδηγίες του κορυφαίου τεχνικού που έχει βγει στον κόσμο.

Βινσέντ Κομπανί: Σερ Άλεξ, ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Μετά από 26 χρόνια επιτυχίας, οφείλουμε όλοι να τον αποθεώσουμε.

Ντάνι Άλβες: Αποσύρεται ένας μύθος του ποδοσφαίρου... Ευχαριστούμε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Κριστιάν Τέγιο: Όλο το θαυμασμό μου για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που αφήνει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 26 σεζόν. Θρύλος.

Τζουζέπε Ρόσι: Τι καριέρα. Υπερήφανος που με έχει κοουτσάρει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Έντσο Μαρέσκα: Μετά από 26 χρόνια το αντίο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Μοναδικός!!!

Ρουντ Φαν Νίστελροϊ: 2001-2006. 150 γκολ υπό τις οδηγίες του πιο επιτυχημένου τεχνικού στην ποδοσφαιρική ιστορία. ΄Ηταν ένα μοναδικό προνόμιο.

Πίτερ Σμάιχελ: Απογοητευμένος, σοκαρισμένος, θλιμμένος. Δεν πίστευα ότι εκείνη η ημέρα θα ερχόταν σήμερα.

Ρουντ Γκούλιτ: Ευχαριστούμε Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τα όμορφα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήσουν τόσο σημαντικός στο παιχνίδι.

Πατρίκ Βιεϊρά: Είναι το τέλος εποχής για έναν πραγματικά σπουδαίο πρεσβευτή, όχι μόνο της Premier League αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Καλή τύχη στον Σερ Άλεξ.

Φαλκάο: Σηκωθείτε, ενώστε τα χέρια σας και χειροκροτήστε τον! Αποσύρεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική του καριέρα.

Τσέλσι: Όλοι στην Τσέλσι θα ήθελαν να στείλουν τις καλύτερες ευχές τους στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ήταν ένας φανταστικός αντίπαλος για πάνω από 26 χρόνια.

Γουέστ Χαμ: Όλοι στη Γουέστ Χαμ θέλουν να ευχηθούν ευτυχισμένη συνταξιοδότηση στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά από 26 επιτυχημένα χρόνια ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άρσεναλ: Όλοι στην Άρσεναλ εύχονται υγεία και ευτυχία στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά την ανακοίνωσή του για αποχώρησή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιουσέιν Μπολτ: Μία τεράστια εμβληματική ποδοσφαιρική φιγούρα.

Ντέιβιντ Κάμερον (Πρωθυπουργός της Μεγ. Βρετανίας): Τα κατορθώματα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ ήταν εξαιρετικά. Ευτυχώς η αποχώρησή του θα κάνει λίγο ευκολότερη τη ζωή για την ομάδα μου, την Άστον Βίλα.

Ζεπ Μπλάτερ: Μόλις έμαθα για την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τέλος της σεζόν. Τα επιτεύγματά του στο ποδόσφαιρο τον τοποθετούν χωρίς αμφιβολία μέσα στους σπουδαιότερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα