Συμβουλή Ιταλού γυναικολόγου: «Μην “ρίξεις” το παιδί σου. Πούλα το»

Γυναικολόγος στην Ιταλία, έπεισε ανήλικη ασθενή να μην κάνει άμβλωση, αλλά να πουλήσει το μωρό της αργότερα έναντι 25.000 ευρώ!

Μπορεί η ανήλικη να απευθύνθηκε σε εκείνον για να προχωρήσει σε διακοπή ανεπιθύμητης κύησης, όμως, ο γυναικολόγος Αντρέα Κοτζολίνο από την Καζέρτα, κοντά στη Νάπολη, είχε μια άλλη φαεινή ιδέα.

Έπεισε την νεαρή ασθενή του να μην κάνει άμβλωση, αλλά να συνεχίσει την κύηση και να πουλήσει σε άτεκνο ζευγάρι το παιδί της, έναντι 25.000 ευρώ.

Οπερ και εγένετο…η ανήλικη γέννησε, έδωσε το μωρό στο ζευγάρι, αλλά στην πορεία επικοινώνησε με ένα κέντρο που προστατεύει

γυναίκες θύματα βίας, καταγγέλλοντας τον γιατρό.

Δεν την ώθησαν οι ενοχές ή αγάπη για το παιδί της, αλλά το γεγονός ότι το μωρό καταγράφηκε από λάθος με τα στοιχεία της οικογένειάς της, ενώ ο γιατρός την είχε διαβεβαιώσει ότι οι νέοι γονείς θα αναγνώριζαν αμέσως το παιδί.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου επικοινώνησαν με τις ιταλικές αρχές, που προχώρησαν στη σύλληψη του γιατρού, αλλά και του ζευγαριού για παράνομη αγοραπωλησία βρέφους, ενώ η φυσική μητέρα ανακρίνεται και στο μεταξύ το μωρό έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Αναζητήσεις
πως να ρίξεις ενα μωρο, πως να ριξω ενα παιδι
Τυχαία Θέματα