Φερέιρα: «Δεν υπάρχουν θαύματα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνεχάρη την ομάδα του για την εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ, όμως, υποστήριξε πως χρειάζεται πολύ και σκληρή δουλειά για να καταφέρουν οι «πράσινοι» να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης καθώς όπως τόνισε... θαύματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Μια ερώτηση για την απόδοση του Γιούρκα Σεϊταρίδη ήταν αρκετή για να απαντήσει με χειμαρρώδη τρόπο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για θαύματα που... δεν γίνονται, για τις αντιξοότητες που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα της ΠΑΕ, αλλά και για τη σκληρή δουλειά την οποία πρέπει να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να φτάσουν στα επίπεδα απόδοσης που επιθυμεί ο ίδιος.

Ο 66χρονος προπονητής μίλησε ακόμα για την εμφάνιση που έκαναν συνολικά οι ποδοσφαιριστές της αμυντικής γραμμής, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον νεαρό Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ενώ για το που μπορεί να φτάσει στη διοργάνωση ο Παναθηναϊκός, δεν θέλησε να κάνει κάποια πρόβλεψη και αρκέστηκε στο να πει πως η ομάδα θα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έτσι ώστε να βελτιώνεται και να παίρνει τις νίκες που χρειάζεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα