Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

19:31 1/6/2013 - Πηγή: NewsBomb

Από 2/6 έως 8/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Το γεγονός ότι θα έχετε τα μυαλά πάνω από τη σκούφια είναι μάλλον απόλυτα συμβατό προς την εποχή, οπότε δεν μας ανησυχεί. Ο Ήλιος και ο Άρης θα βρίσκονται στους Διδύμους αντάμα με τον Δία, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 26 του μήνα. Κινητικότητα, ματάκια που παίζουν και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε περίοδο ανανέωσης ενώ οι αδέσμευτοι θα παίξετε σε όποιο ρόλο επιλέξετε και, κυρίως, της κατάκτησης

που είναι το φόρτε σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Μπείτε στη δράση γιατί, με λίγη προσπάθεια, θα κερδίσετε έδαφος σε ότι και να κάνετε, ιδιαίτερα μάλιστα αν απασχολείστε σε επαγγέλματα προβολής ή που απαιτούν έμπνευση. Ωστόσο, να θυμάστε ότι οι εποχές αυτές είναι δύσκολες και, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τώρα θα πρέπει να τραβάτε σαφείς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της ματαιοδοξίας και της φιλοδοξίας. Κοινώς να επιδιώκετε μόνο ότι συνάδει προς τα προσόντα σας και πάντα ανάλογα με τις επιταγές της εποχής.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, καλά θα κάνω να εστιαστώ περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς μου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα