Έσκασε κροτίδα στα χέρια 36χρονου σε εκκλησία στο Ηράκλειο

Μετά το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε με αυτοσχέδιο βαρελότο, το βράδυ της Ανάστασης στη Σαντορίνη με συνέπεια να οδηγηθεί στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μια 51χρονη Αμερικανή υπήκοος καθώς και 3 ακόμα άτομα ένα νέο περιστατικό τραυματισμού αυτή τη φορά με κροτίδα, προκαλεί προβληματισμό.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας στο Τσαλικάκι, όταν άγνωστοι πέταξαν κροτίδα μεγάλου μεγέθους με πιστόλι στον προαύλιο χώρο του ναού.

Η κροτίδα έπεσε μπροστά σε δύο παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών και ο 36χρονος θείος τους, που ήταν δίπλα τους, μόλις είδε την

κροτίδα έτρεξε να την απομακρύνει πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με το flashnews, η κροτίδα όμως έσκασε στα χέρια του 36χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφριά και να οδηγηθεί και εκείνος στο Βενιζέλειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Τα απανωτά περιστατικά, με αποκορύφωμα το ατύχημα στην Σαντορίνη, έχουν προκαλέσει ήδη προβληματισμό για τα "έθιμα" με κροτίδες, βαρελότα και οτιδήποτε άλλο δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα του Πάσχα, με απρόβλεπτες και τραγικές συχνά συνέπειες.

Διαβάστε επίσης:

Νάξος: Χελώνα ξεβράστηκε νεκρή σε παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα