Επίθεση Τατσόπουλου σε Αβραμόπουλο-υποκριτές του κώλου!

Πολλές αντιδράσεις έχουν δημιουργήσει τα Status του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook.

Πολλοί απάντησαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είτε χιουμοριστικά, είτε επικριτικά, όμως είναι κοινά αποδεκτό πως ο Π. Τατσόπουλος εκφράζει τις απόψεις του με απλές καθημερινές φράσεις… αν και αρκετές φορές ενοχλούν το αυτί.

Xθες

όμως ο βουλευτής σε οργισμένο ύφος απάντησε στους επικριτές του με ένα ακόμη σχόλιο το οποίο όμως περιείχε το όνομα ενός πρωτοκλασάτου στελέχους της ΝΔ, που δεν είναι άλλος από τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα το σχόλιο ανέφερε: «Βαράτε, βαράτε... Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου»

Γιατί όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε τόσους πολιτικούς χρησιμοποίησε στο όνομα του υπουργού Εξωτερικών;

Μήπως ήθελε να πει ο κ. Τατσόπουλος ότι ο κ. Αβραμόπουλος το μόνο που κάνει είναι να διανθίζει τον λόγο του με εντυπωσιακή φρασεολογία και εν τέλει τα όσα αναφέρει να μένουν στα λόγια; Μήπως ήθελε να υποστηρίξει ότι καμία από όλες αυτές τις εντυπωσιακές τοποθετήσεις του κ. Αβραμόπουλου δεν έχει βρει στόχο;

Μπορεί τα σχόλια του Πέτρου Τατσόπουλου να προκαλούν και αρκετές φορές να εκφράζουν ακραίες απόψεις, οι οποίες με δυσκολία γίνονται αποδεκτές , από την άλλη όμως κάποιοι από τους φίλους του στο Facebook φάνηκε να βρίσκουν το παράδειγμα του κ. Αβραμόπουλου πετυχημένο.

Διαβάστε επίσης:

«Προτείνω τον Τατσόπουλο για υπουργό Οικονομικών»

Η απάντηση Τατσόπουλου στο Facebook μετά τον θόρυβο που προέκυψε!

Τα «σπάνε» στο twitter με τον Τατσόπουλο


Keywords
Τυχαία Θέματα