Έπεσαν οι… μάσκες κι άνθισε το «τριφύλλι» στο Περιστέρι

Χάρη σε ένα γκολ του κορυφαίου του Παναθηναϊκού και... μασκοφόρου Σωτήρη Νίνη στο 65', το «τριφύλλι» επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του. Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται πλέον «διπλό» στην Τούμπα και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγουν την τελευταία

θέση.

Με μάσκα ξεκίνησε τον αγώνα ο Νίνης και ίσως γι αυτό δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο παρότι του δόθηκε η ευκαιρία. Όταν όμως την έβγαλε και απέκτησε καλύτερη... ορατότητα, βρήκε δίχτυα και χάρισε στον Παναθηναϊκό ένα σπουδαίο τρίποντο. Ηταν το δώρο τους προς την ομάδα στην προτελευταία του παράσταση πριν αποχαιρετίσει την Παιανία για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία. Η ήττα αυτή πληγώνει τον Ατρόμητο που ήλπιζε να ζευγαρώσει σήμερα τις νίκες του ώστε να τα παίξει όλα για όλα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την κατάληψη της πρώτης θέσης και την ολοκλήρωση της... έκπληξης.

Ο «φιλοξενούμενος» Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 χρησιμοποιώντας Νίνη και Ζέκα στις πτέρυγες και τον Κλέιτον πίσω από τον Χριστοδουλόπουλο, την ώρα που ο Γιώργος Δώνης επέλεξε ένα καθαρό 4-4-2. Ο τεχνικός του Ατρομήτου, μάλιστα, επιστράτευσε όλα του τα όπλα, αφού έριξε από την αρχή στη μάχη τον Αναστασάκο τοποθετώντας τον δίπλα στον Μήτρογλου, με τους Καραμάνο και Επστάιν να καλύπτουν τις πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα