Ελεονώρα Μελέτη: «Η ευθύνη του χωρισμού βαραίνει κυρίως εμένα»

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ολζιέρσκυ.

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού της, αν είναι οριστικός και ποια είναι η σχέση τους τώρα. «Δεν υπάρχει ένα μόνο γιατί. Ο χωρισμός αυτός ήταν αποτέλεσμα συσσωρευμένων προβλημάτων που είχαμε καιρό με τον πρώην σύντροφό μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά

που φτάναμε σε αυτό το σημείο.. Η απόφαση αυτού του χωρισμού βαραίνει μόνο εμένα, όπως και η ευθύνη του στο μεγαλύτερο κομμάτι της.

Πάντα φταίνε και οι δύο, στη δική μας περίπτωση όμως, τα περισσότερα λάθη ως προς το χειρισμό της σχέσης τα έκανα εγώ. Το παραδέχομαι, το αναγνωρίζω και το παίρνω πάνω μου. Το ότι, όμως, ανέλαβα την ευθύνη της απόφασης δεν σημαίνει ότι ήταν αυτό που ήθελα. Δεν μου ήταν εύκολο να το δεχτώ, να το τηρήσω και να το ζήσω. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, την οποία προσπαθώ να ξεχάσω. Ένας χωρισμός είναι δυσβάσταχτος, ειδικά όταν ξέρεις πώς είσαι κατά βάση εσύ η πηγή του πόνου. Τόσο του άλλου όσο και του δικού σου…» τόνισε στο περιοδικό Life & Style σχετικά με την αιτία χωρισμού της από τον Γιάννη Ολζιέρσκυ η Ελεονώρα!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα