Εκλογές 2015-Καμμένος: Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα

Τη συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,…

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ορκωμοσία και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης. Θα τα ανακοινώσει όλα ο Πρωθυπουργός, θα κάνει ανακοινώσεις. Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του ελληνικού λαού. Ο στόχος είναι ενωμένοι οι έλληνες να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα με σεβασμό στο σύνταγμα και την κυριαρχία της χώρας».

Σε ερωτήσεις για τα χαρτοφυλάκια που θα λάβουν οι ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος είπε ότι αυτά θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Στις 15:30 ο Αλ.Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να λάβει από τον Κάρολο Παπούλια την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός εντός της ημέρας, ενώ η κυβέρνηση συνεργασίας θα ορκιστεί το απόγευμα της Τρίτης ή το αργότερο την Τετάρτη.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Πάνος Καμμένος θα συμμετέχει στην κυβέρνηση από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα