Δύο συλλήψεις για μεταφορά 34 κιλών κάνναβης στο Κιλκίς

Για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής συνελήφθησαν δύο υπήκοοι ΠΓΔΜ, ηλικίας 22 και 31 ετών, στο Πολύκαστρο Κιλκίς την Κυριακή.


Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες με οδηγό τον 31χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν κρυμμένες σε τρεις βαλίτσες 31 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34 κιλών

και 696 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες μετέφεραν τα ναρκωτικά από αφύλακτο σημείο της ελληνοσκοπιανικής μεθορίου, ενώ ένας ομοεθνής συνεργός τους δρούσε ως προπομπός, για να διευκολύνει την πρόσβασή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, στα οποία είχαν τοποθετηθεί πλαστές σφραγίδες εισόδου στη χώρα, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος είναι καταχωρημένος στον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και στερείται άδειας οδήγησης.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα