Πανελλήνιο Συνέδριο Παθητικών Κτιρίων: Χρυσός Χορηγός η Ideal Standard

Υποστηρίζει έμπρακτα τις «πράσινες κατασκευές», με προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον!

Η Ideal Standard, η κορυφαία εταιρεία στις λύσεις μπάνιου στην Ευρώπη, συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθητικών Κτιρίων το οποίο διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μαζί με την πρώτη

έκθεση παθητικών συστημάτων PassiEXPO, στις 25 & 26 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη (Γκάζι).

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Ideal Standard Ελλάδας, Μεσογείου και Μέσης Ανατολής, κα Δήμητρα Ντότσια είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου της κατασκευής, καινοτομικά προϊόντα μπάνιου «πράσινου σχεδιασμού» τα οποία η εταιρεία έχει αναπτύξει και διαθέτει στην αγορά.

Μέσα από το σταθερό προσανατολισμό και την τεχνογνωσία της, στην παραγωγή προϊόντων που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση νερού και ενέργειας τις τελευταίες δεκαετίες, η Ideal Standard θεωρείται ίσως η μοναδική εταιρεία στον τομέα της η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το παγκόσμιο αίτημα για σεβασμό στους φυσικούς πόρους του πλανήτη.

Όπως ανέφερε κατά την παρουσίασή της η κα Ντότσια, «H τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα που επιβαρύνουν το περιβάλλον στο ελάχιστο. Γιατί κύρια φροντίδα μας είναι να προστατεύουμε τον πλανήτη μας, τώρα αλλά και στο μέλλον».

Τα προϊόντα χαμηλής ενέργειας και κατανάλωσης νερού που παρουσιάστηκαν από την Ideal Standard κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων του Συνεδρίου και της Έκθεσης για το Παθητικό Κτίριο, περιλάμβαναν μεταξύ άλλων σειρές μπαταριών εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων όπως η Ceramix Blue, καζανάκια με δυνατότητα έκπλυσης με μειωμένη ποσότητα νερού έως και 25%, και συστήματα αξεσουάρ ντους, όπως αυτά της σειράς IdealRain με ρυθμιστές μειωμένης ροής 8lt/λεπτό.

Με τον σεβασμό προς τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, η Ideal Standard προσβλέπει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, παραμένοντας προσηλωμένη στην αποστολή της να παρέχει περιβαλλοντικά βιώσιμα προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα