Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα με ένα κλικ

10:13 7/3/2014 - Πηγή: NewsBomb

Επισκόπηση Τύπου

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Φωτιά στις άγονες γραμμές".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με άγριες «τεχνοκρατικές» διαθέσεις και απαράδεκτες αντεθνικές σκέψεις που φθάνουν μέχρι αιτήματος εκκένωσης αραιοκατοικημένων νησιών επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι η τρόικα το υπουργείο Ναυτιλίας".

ΕΘΝΟΣ: "Το στοίχημα των τραπεζών

μετά τα τεστ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νέο τοπίο στο τραπεζικό σύστημα διαμορφώνεται μετά την ανακοίνωση των stress tests από την Τράπεζα της Ελλάδος που μέτρησε τις κεφαλαιακές ανάγκες στα 6,38 δισ. ευρώ, ποσό που θεωρείται από τους τραπεζίτες απόλυτα διαχειρίσιμο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ για την Τουρκική Εισβολή και τη Ρωσική Αντεπίθεση".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "δραματικές εξελίξεις μετά την Ουκρανία και την επικείμενη απόσχιση της Κριμαίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Διαψεύδουν τον Τόμσεν τα «τεστ αντοχής» των τραπεζών".

Η εφημερίδα γράφει ότι "κεφαλαιακές ανάγκες συνολικού ύψους 6.382 δισ. ευρώ εμφανίζουν οι ελληνικές τράπεζες με βάση τα αποτελέσματα των ασκήσεων προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων που δημοσιοποίησε χθες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλαδος, Γ. Προβόπουλος, παρά την αντίθετη άποψη της τρόικας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Οι τραπεζίτες λήστευαν 5 τράπεζες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τραπεζικά ιδρύματα είχαν μετατραπεί σε κέντρα απόλυτης διαφθοράς και παράνομου πλουτισμού, καθώς ευυπόληπτοι τραπεζίτες «καταλήστευσαν τις τράπεζες εκ των έσω» ξεσηκώνοντας κόλπα της Μαφίας".

ΕΣΤΙΑ: "Το ποτάμι πνίγει τον Σύριζα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ήρκεσε η ανακοίνωσις από έναν επιτυχημένο δημοσιογράφο - τηλεπαρουσιαστή ότι ιδρύει κόμμα, το «Ποτάμι», που θα κατέλθη στις ευρωεκλογές, για να ταράξη τα νερά στο χώρο της Κεντροαριστεράς".

Η ΑΥΓΗ: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει τις οφειλές".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "την υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του ελληνικού λαού, που «βρίσκεται υπό ανθρωπιστική κρίση», να θέσει -ως η επόμενη κυβέρνηση- επισήμως στη Γερμανία το θέμα του κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων ανέπτυξαν στον Γερμανό πρόεδρο Γκάουκ ο Αλ. Τσίπρας και ο Μ. Γλέζος".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Τραπεζικά σκάνδαλα με μιντιακή κάλυψη".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τα βρόμικα παιχνίδια και τις υπόγειες διαδρομές που χρησιμοποίησαν για σειρά ετών, με στόχο τον προσωπικό πλουτισμό, τραπεζίτες-ιδιοκτήτες ΜΜΕ, όπως ο Λ. Λαυρεντιάδης και ο Β. Ρέστης, περιέγραψε γλαφυρά στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Απόσχιση επιλέγει η Κριμαία".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "στενεύουν τα περιθώρια συνδιαλλαγής μεταξύ Δύσης και Ρωσίας για το ουκρανικό πρόβλημα, ύστερα από τη χθεσινή απόφαση του τοπικού Κοινοβουλίου της Κριμαίας να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, στις 16 Μαρτίου, με το ερώτημα της προσχώρησης της χερσονήσου στη Ρωσική Ομοσπονδία".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Μαραθώνιος διαβουλεύσεων".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων υπουργών με τους επικεφαλής της τρόικας ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί σε μια προσπάθεια έως το Eurogroup της Δευτέρας, να έχουν κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα και να υπάρξει «κατ΄ελάχιστον μια δήλωση επαρκούς προόδου»".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Διαδηλώνουμε σήμερα για τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "είναι μονόδρομος για τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις μετανάστριες, τις νέες σπουδάστριες στα ΤΕΙ, ΑΕΙ, στις σχολές μαθητείας και κατάρτισης, να μην συμφιλιωθούν με το πρόγραμμα του κεφαλαίου να προσαρμόσουν τις ανάγκες τους στα ελάχιστα".

ΤΑ ΝΕΑ: "Σώματα Ασφαλείας: Τι αλλάζει με τον νέο νόμο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αλλαγή σελίδας για τα Σώματα Ασφαλείας σηματοδοτεί το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες. Εκτός από τις αλλαγές στη δομή της ΕΛ.ΑΣ., περιλαμβάνει ρυθμίσεις προς όφελος του προσωπικού της, όπως η αποζημίωση για μετακινήσεις εκτός έδρας και η μοριοδότηση των εθελοντών πυροσβεστών σε διαγωνισμούς πρόσληψης στην Πυροσβεστική".

Kontranews: "Αρπάζει η τρόικα τις τράπεζές μας μαζί με τις καταθέσεις μας".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βρώμικο σχέδιο της τρόικας και των ξένων τοκογλύφων για την ολοκληρωτική αρπαγή των ελληνικών τραπεζών που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση αποικιακού τύπου, ελέγχου στο σύνολο της εθνικής μας οικονομίας".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η ώρα των τραπεζών. Κινήσεις για μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σήμανε η ώρα για τις τράπεζες. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των stress tests της BlackRock και ο προσδιορισμός των κεφαλαιακών αναγκών στα 6.382 δισ. ευρώ για τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank), αλλά και της Attica Bank και της Πανελλήνιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, θέτει σε εγρήγορση όλο το τραπεζικό σύστημα".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Απάντηση στα stress tests με νέα κεφάλαια 9 δισ. ευρώ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στην αντεπίθεση περνούν οι τράπεζες και την επομένη της ανακοίνωσης των stress tests κινούν τις διαδικασίες υπερκάλυψης των κεφαλαιακών αναγκών τους μέχρι το ποσό των 9 δισ. ευρώ, όταν τα τεστ αντοχής της Τράπεζας της Ελλάδος κατέληξαν σε «λογαριασμό» ύψους 6,4 δισ. ευρώ".

ΚΕΡΔΟΣ: "Οι τράπεζες χρειάζονται κεφάλαια 6,4 δισ. ευρώ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ένας νέος γύρος ανακεφαλαιοποίησης για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι ήδη προ των πυλών, με νέα δεδομένα, με έντονο προβληματισμό, με σχετικές ανατροπές, με εκπλήξεις, καθώς και με εκκρεμή ζητήματα που καλείται να επιλύσει το νέο νομικό πλαίσιο, αν και εφόσον Βουλή και κυβέρνηση κάνουν άμεσα τα απαραίτητα βήματα προς την ψήφιση του σχετικού και πολυσυζητημένου νόμου".

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Keywords
πρωτοσελιδα, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, τα νεα, alpha bank, attica bank, δειτε, τροικα, τραπεζες, τεστ, ωρα, ελευθεροτυπια, εστια, αυγη, συριζα, τσιπρας, εφημεριδα, μμε, λαυρεντιαδης, βουλη, καθημερινη, δημοψηφισμα 2015, ριζοσπαστησ, τει, αει, alpha, eurobank, attica, ναυτεμπορικη, νέα, κερδοσ, πρωτοσελιδα, εθνικη τραπεζα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, eurobank alpha, alpha eurobank, δημοψηφισμα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2012, τραπεζα πειραιως, αποτελεσματα ευρωεκλογων, αποτελεσματα, το θεμα, αυγη, γερμανια, θεμα, ιωσηφ, καθημερινη, μμε, ναυτεμπορικη, ουκρανια, παιχνιδια, πειραιως, πλαισιο, προγραμμα, σχολες, τεστ, ωρα, alpha, attica, αει, αποζημιωση, αρπαγη, τει, βρισκεται, γυρος, δειτε, δηλωση, διοικητης, δομη, εγρηγορση, ευρω, εξελιξη, ετων, εφημεριδα, κυβερνηση, κομμα, οφελος, πρωι, ρεστης, ρυθμισεις, σειρα, σκεψεις, σχεδιο, attica bank, βηματα, δικαιωματα, γερμανο, υπουργειο, εισβολη, σωματα, σωματα ασφαλειας, τραπεζα, ξεκινησε, ξεπλυμα
Τυχαία Θέματα