Διάσημος ηθοποιός στα χέρια της… αστυνομίας για επικίνδυνη οδήγηση

Από τον ρόλο του ντεντέκτιβ στο CSI ο ηθοποιός Carmine Giovinazzo βρέθηκε στη φυλακή και συνελήφθη από την αστυνομία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, που ήταν παρόντες στη διαδικασία της προσαγωγής του, είπαν πως ήταν ο πιο εύκολος «πελάτης» που είχαν ποτέ τους. Όχι μόνο δεν τους έφερε καμιά αντίσταση, ούτε προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τους ζητούσε διαρκώς

συγγνώμη για την παράνομη συμπεριφορά του και για την ταλαιπωρία που τους έβαλε!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 39χρονος, δέχθηκε σήμα από την αστυνομία, την ώρα που οδηγούσε, για να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Από τη στιγμή που κατέβασε το παράθυρο, τους ζήτησε συγνώμη για τους ελιγμούς που έκανε στον δρόμο, λέγοντας πως έχει χαθεί, και δεν δουλεύει το GPS του.

Τα μάτια του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και το ρεπορτάζ του ΤMZ.com, ήταν κατακόκκινα και έχανε τα λόγια του. Οι αστυνομικοί των ρώτησαν αν είχε πιει και εκείνος δήλωσε πως βρισκόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής και πως είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτήρι ουίσκι.

Μετά τα αλκοτέστ που του έγινε, όμως, βρέθηκε να έχει διπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο σώμα του από το όριο που έχει θέσει η νομοθεσία της Αριζόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα