Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

22:34 5/8/2013 - Πηγή: NewsBomb

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο και υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα, αναμένεται την Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 33 στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα,

από 22 έως 33 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη και από 23 έως 35 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στις Κυκλάδες και το Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα