Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα στην Ελλάδα οραματίζεται ο Ν. Νικολόπουλος

13:23 1/9/2012 - Πηγή: NewsBomb

Για προσπάθεια δημιουργία ενός Χριστιανοδημοκρατικού κινήματος στην Ελλάδα έκανε λόγο ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας για το «Κίνημα Αναγέννησης».

Ο κ. Νικολόπουλός επανέλαβε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι πρόκειται σε πρώτη φάση για ένα δίκτυο ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών και όχι για κόμμα και ξεκαθάρισε πως το κίνημα «δεν

θα επιτρέψει σε κανέναν όψιμο Νεοδημοκράτη, σε κανέναν γυρολόγο και σε κανέναν καινοφανή αστέρα της πολιτικής να αλλοιώσει το DNA αυτής της παράταξης, που είναι η μόνη που ξέρει την αξία της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, αλλά μόνο μέσα σε ένα πλαίσιο αξιοπρέπειας και ευημερίας για τον λαό».

Ο βουλευτής Αχαϊας υπογράμμισε ακόμη ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που, είτε βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, είτε άλλαξαν επιλογή τα τελευταία χρόνια, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της δεξιάς, παραμένουν ανένταχτοι. «Αυτοί όλοι εκτιμούν πως οι μνημονιακές επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ σήμερα, οδηγούν αφενός μεν σε περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών οδηγώντας τους σε άμεση φτωχοποίηση αφετέρου εξαφανίζουν την απήχηση της ΝΔ στο λαό να την εξαερώνουν πολιτικά», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα