Ας μην ξεχνιόμαστε με τους γελοίους

Λουκούμι ήρθε στην κυβέρνηση το ξεφλούδισμα των νεοναζί στην Ελλάδα.


Γιατί ξαφνικά όλα πήγαν στην άκρη, και τα νέα φορολογικά μέτρα, και οι συζητήσεις με την πιεστική τρόικα, και οι μετατάξεις-απολύσεις στο δημόσιο και τους δήμους, και η έκρηξη του ηφαιστείου στην παιδεία και πολλά άλλα

δυσάρεστα για την κυβέρνηση.

Μάννα εξ ουρανού για την κυβέρνηση όλος αυτός ο θίασος των γελοίων με τα μαύρα μπλουζάκια.

Ξαφνικά όλοι μας, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, πολίτες και διάφοροι σχολιαστές, άρχισαν από το πρωί μέχρι το βράδυ να ασχολούνται με το τι έκανε ο κλαρινογαμπρός Κασιδιάρης, αν έδειρε κάποια γεροντάκια ο Παναγιώταρος στο Μελιγαλά, αν μπήκαν στην αστυνομία οι νεοναζί και αν τους εκπαιδεύουν ΟΥΚάδες.

Σοβαρά και επικίνδυνα για τη δημοκρατία μας όλα αυτά, αλλά ας μην ξεχνιόμαστε με τα άλλα μεγάλα, οδυνηρά, καθημερινά μας προβλήματα, μέσα στις συμπληγάδες του μνημονίου.

Φυσικά και συμφέρει την κυβέρνηση, να σέρνεται καθημερινά και για πολύ καιρό ακόμα αυτή η ιστορία με τους γελοίους μαχαλόμαγκες και θρασύδειλους της Χρυσής Αυγής.

Αλλά το τέρας του μνημονίου είναι πάντα εδώ. Και ας μην το ξεχνάμε γιατί δημιουργούνται έτσι μοναδικές ευκαιρίες να μας περάσουν στην αναμπουμπούλα μέτρα τα οποία θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα