'Αρχισαν οι συνεδριάσεις στη Ν. Υόρκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

19:06 4/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου θα επαναληφθούν οι πανομογενειακές συγκεντρώσεις για την προετοιμασία της εθνικής παρέλασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την…

Μέχρι τότε οι οργανωτές αναμένουν ότι θα βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακοίνωση και των τελεταρχών της παρέλασης, όπου η επιτροπή και το συμβούλιο προσανατολίζονται στον ορισμό δύο Ελληνοαμερικανών και ενός αμερικανού πολιτικού.

Επίσης αναμένεται ότι μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί και η συμπλήρωση της επιτροπής παρέλασης και των υπευθύνων των υποεπιτροπών της.

Στην προσεχή συνεδρίαση πρόκειται να οριστεί και υπεύθυνος στην επιτροπή λευκώματος.

Η

τελευταία πανομογενειακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, με μικρή συμμετοχή κόσμου. Ο συμπρόεδρος της επιτροπής παρελάσεως και β' αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βασίλης Γουρνέλος, ανακοίνωσε πως τα λαχεία έχουν τυπωθεί και είναι έτοιμα να διανεμηθούν.

«Εχουμε τυπώσει 12.000 λαχνούς, που θα διατεθούν προς 10 δολάρια ο ένας κι αν εργαστούμε σωστά, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα μεγάλο έσοδο για την παρέλαση», είπε μιλώντας στη συγκέντρωση.

Το λαχείο προσφέρει πλούσια δώρα, μεταξύ άλλων συνολικά 5.000 δολάρια σε μετρητά, γυναικεία γούνα, παραμονή σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, τηλεοράσεις, κοσμήματα και άλλες προσφορές επιχειρήσεων και ομογενών. Επίσης έχουν εξασφαλιστεί και δύο σημαντικές χορηγίες, από δικηγορικό γραφείο και ασφαλιστική εταιρεία.
Ενημερώνοντας τους παριστάμενους για την προετοιμασία των διαφόρων δραστηριοτήτων, ο κ. Γουρνέλος είπε πως η επιτροπή συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης του Χίλτον, Φίλιπ Κρίστοφερ, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι έχει κατατεθεί εγγύηση στο ξενοδοχείο κι έχει κλειστεί η αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο της παρέλασης, το Σάββατο 28 Μαρτίου.
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί στο ταμείο της παρέλασης η προσφορά 5.000 δολαρίων του Γιάννη και της Ελένης Ψαρά και ακόμη 7.000 από χορηγίες.

Σχετικά με την εκδήλωση της 28ης Μαρτίου, με την έπαρση της σημαίας στην Πλατεία Αθηνών, ο κ. Γουρνέλος ενημέρωσε ότι την ίδια μέρα θα γίνουν στην πλατεία τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Σοφοκλή. Θα ακολουθήσουν επιδείξεις χορευτικών συγκροτημάτων στο Κρητικό Σπίτι.

Τέλος, έγινε αναφορά στις προσπάθειες που γίνονται να εξασφαλιστεί και φέτος η γενναιόδωρη χορηγία Ελληνικής εταιρίας (60.000) και αναμένεται να εξασφαλιστούν και άλλες.

ΠΗΓΗ greeknewsonline.com

Keywords
Τυχαία Θέματα