Αποτελέσματα εκλογών 2015: Οι Άγγλοι κόψανε λάθος καλώδιο στη βόμβα...

Ξενύχτι δημοσιογράφων σε εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση και site χθες (25/1/2015) σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς παρακολουθούσαν λεπτό προς λεπτό τις…

Φίλος Άγγλος δημοσιογράφος μου περιέγραψε το πρωί τα συναισθήματα του ίδιου και των συναδέλφων του, τις ώρες που έρχονταν τα νέα με τα αποτελέσματα των εκλογών από την Αθήνα στα γραφεία τους.

«Είχαμε την αίσθηση ότι είχαμε μπροστά μας

μία ωρολογιακή βόμβα που ήταν έτοιμη να εκραγεί από ώρα σε ώρα και είχε δύο καλώδια στη σύνδεσή της: ένα κόκκινο και ένα μπλε. Φοβόμαστε την έκρηξη αυτής της βόμβας (και εννοούσε την έκβαση των ελληνικών εκλογών και δεν ξέραμε αν έπρεπε να κόψουμε το κόκκινο ή το μπλε καλώδιο για να μην γίνει η έκρηξη αυτή. Τελικά επικράτησε η άποψη να κόψουμε το κόκκινο καλώδιο. Πήραμε βαθιά ανάσα και το κόψαμε. Και είδαμε ότι δεν έγινε καμία έκρηξη. Αντίθετα η βόμβα σταμάτησε να λειτουργεί και απλά έμεινε με ένα νεκρό μπλε καλώδιο. Στο περιγράφω έτσι σαν να βλέπαμε μία ταινία θρίλερ όλη τη νύχτα, και τελικά διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση της αριστεράς στην Ελλάδα δεν προκάλεσε το σοκ που περιμένανε όλοι».

Αγγλικό χιούμορ αλλά και πολιτική πραγματικότητα για τη νέα Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα