Απογοητευτική η ΑΕΚ, 0-0 με Ηλυσιακό (photos)

Τους πρώτους της βαθμούς εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχασε η ΑΕΚ που παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στον Ηλυσιακό.

Η άνοδος στη Football League είναι δεδομένη για την ΑΕΚ από τη στιγμή που έχει πάρει τόσο μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της. Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να πλησιάζει στο τέλος του όμως, το ζητούμενο για την ομάδα του Τραϊανού

Δέλλα, ήταν να βρει το κίνητρο σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να φτάσει σε όσες περισσότερες νίκες μπορεί.

Παρόλα αυτά, στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Ηλυσιακό, το κίνητρο ήταν… ανύπαρκτο με τους παίκτες της Ένωσης να μην έχουν διάθεση και όρεξη και να χάνουν τους πρώτους τους βαθμούς εντός έδρας παραχωρώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Ο «Κολοσσός» παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, καθώς είχε προαναγγέλλει πως θα δώσει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όπως αποδείχθηκε βέβαια, για κάποιο λόγο συνέβαινε αυτό.

Η ΑΕΚ δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι της και έμπνευση δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σηφάκη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του με σχετικά άνετο τρόπο.

Σημαντικότερη ευκαιρία, ήταν αυτή του Ρενάλντο Ράμα ο οποίος στο 65’ από κοντά σημάδεψε το δοκάρι. Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάτι σημαντικό με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν το βαθμό της ισοπαλίας και την Ένωση να απογοητεύει τον κόσμο της, ο οποίος με τη λήξη του παιχνιδιού αποδοκίμασε τους παίκτες της ομάδας.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα