Από το μπιλιάρδο στη Νομική και μετά… βουλευτής!

Ένα «παιδί του λαού» είναι από χθες βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο 33χρονος Γιώργος Αναγνωστόπουλος πήρε στη Βουλή τη θέση του βουλευτή Παύλου Σιούφα ο οποίος παραιτήθηκε επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ποιος είναι όμως ο κ. Αναγνωστόπουλος;

Πρόκειται για τον γιο του Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου, πρώην βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ. Από μικρός «χωμένος» στα πολιτικά δρώμενα, έδωσε σκληρή μάχη για να μπει στη Βουλή το 2011 αλλά οι Καρδιτσιώτες δεν

τον εμπιστεύτηκαν.

Ωστόσο η τύχη του χαμογέλασε και μετά την παραίτηση του Π. Σιούφα, πήρε τη θέση του στη Βουλή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή: Είχε εκλεγεί ξανά το 2007 και απέτυχε να επανεκλεγεί.

Γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου και της παραλιακής έχει αδυναμία στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα και το μπιλιάρδο. Έχει μάλιστα διακρίσεις σε τουρνουά μπιλιάρδου παγκοσμίως. Οι διακρίσεις αυτές, του έδωσαν και τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να μπει στη Νομική την οποία μέχρι το 2007 – οπότε και υπάρχει το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας- δεν είχε τελειώσει.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος εμφανίζεται ως ένας από τους πρώην βουλευτές που είχαν πρόβλημα και κενά στο πόθεν έσχες τους, κατά τον έλεγχο του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα