Από την πασαρέλα στα ράλι (Video+Photos)

Ένα απίστευτο ... άλμα από την λάμψη της πασαρέλας και τη παρουσία στην 3η σελίδα των ταμπλόιντ στον ίλιγγο του…

Το εκρηκτικό μοντέλο είδε με ικανοποίηση να ανάβει για αυτή το πράσινο φως ώστε να λάβει μέρος στον τελικό γύρο του εφετινού πρωταθλήματος.

Η Βρετανίδα καλλονή που ως σύζυγος του σούπερ σταρ της ποδηλασίας Μάρκ Κάβεντις έχει ήδη μπει στην αθλητική ... οικογένεια είχε την φιλοδοξία να μην ανήκει σ' αυτή μόνον εξ αγχιστείας και στο τέλος της εβδομάδας αυτή θα

εκπληρωθεί καθώς θα είναι συνοδηγός του τηλεσχολιαστή της F1 στο κανάλι SkySports Τόνι Τζάρντιν στο ράλι που θα διεξαχθεί στην Ουαλία.

«Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει αλλά ανυπομονώ να ζήσω από μέσα το Wales Rally GB» ήταν το σχόλιο της Τοντ που πήρε με επιτυχία μέρος στα τρία δοκαμαστικά πλάι στον Τζάρντιν και εξασφάλισε την τελευταία υπογραφή στα δικαιολογητικά ώστε να λάβει μέρος στον εν λόγω αγώνα στον οποίο πέρυσι συνοδηγός του τελευταίου ήταν ο χρυσή ολυμπιονίκης του σκέλετον Έμι Γουίλιαμς.

Η πανέμορφη Πέτα είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον σύμφωνα με δημοψήφισμα του BBC τον κορυφαίο Βρετανό αθλητή το 2012 ενώ ένα χρόνο πριν έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα