Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη της αιματηρής συμπλοκής στα Χανιά

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου αλλοδαπού που το απόγευμα τις Πέμπτης δεν δίστασε να πυροβολήσει έναν αλλοδαπό άνδρα στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Μετά την πράξη του ο νεαρός εξαφανίστηκε κρατώντας στα χέρια του το πιστόλι και απο τότε τα ίχνη του αναζητούνται.


Η συμπλοκή σημειώθηκε προχτες το μεσημέρι σε γειτονιά των Χανίων όπως έγραψε το prismanews.gr. Οι δυο άνδρες φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα ο καυγάς τους να καταλήξει

σε αιματηρή συμπλοκή. Ο νεαρός αλλοδαπός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλο άνδρα στα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε για μια γυναίκα ενώ η αστυνομία έχοντας στα χέρια της αρκετά ευρήματα διερευνά την εμποκή των πρωταγωνιστών της συμπλοκής σε παράνομες πράξεις. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται αναλυτικά:

Προχθες (23.05.2013), το μεσημέρι στα Χανιά, ένας 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, πυροβόλησε σε βάρος 42χρονου ομοεθνή του. Ειδικότερα, χθες (23.05.2013) το μεσημέρι, ο 26χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τον 42χρονο για μεταξύ τους διαφορές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 42χρονου. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα