Ανέλαβε καθήκοντα η Φώφη

Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε και επίσημα από σήμερα η Φώφη Γεννηματά, αφού πρώτα υπέβαλε την παραίτησή της από την κυβέρνηση και τη θέση της αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

«Η στρατηγική της Αυτοδύναμης Ελλάδας ανταποκρίνεται στην βαθύτερη υπαρξιακή ανάγκη των Ελλήνων» επισήμανε ο κ. Ευ. Βενιζέλος, παρουσιάζοντας επισήμως την εκπρόσωπο

Τύπου του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε ακόμα ότι η κυρία Γεννηματά δεν είναι μόνο ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο διαμορφώθηκε μέσα από αγώνες αλλά έχει και πολλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ευαισθησίες που είναι απαραίτητο να αναδειχτούν στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κρίση.

«Η ευθύνη μας είναι να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσουν οι δυνάμεις που θέλουν να βάλουν τέλος στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Να αναδείξουμε τις προσπάθειες των δύο προηγούμενων ετών αλλά και να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τα λάθη και τις παραλείψεις μας», δήλωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε.

«Έπειτα από το PSI δημιουργήθηκε αίσθημα ασφάλειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η χώρα πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά με όραμα και ρεαλισμό», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα