Αγριεύει ο καιρός

Τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά, ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Παρασκευή.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Θεσσαλίας παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα νοτια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενισχυμένοι το βράδυ. Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα