«Αυτο - διαχειριζόμενες» μουσικές βραδιές με τους Encardia

Στους ήχους της «πέτρας που χορεύει» με τους ρυθμούς μιας οικείας παραδοσιακής μουσικής, τα μικρόφωνα, οι συμβάσεις και οι περιορισμοί υποχωρούν και αφήνουν τη μουσική να κυριαρχήσει ανενόχλητη.

Με τους ελκυστικούς world ήχους του, το ιδιότυπο ελληνικό μουσικό σχήμα Encardia θα παρουσιάσει «ανήσυχα & unplugged» επτά «αυτο-διαχειριζόμενες» σαββατιάτικες βραδιές στο θέατρο Eliart, ξεκινώντας

από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 11 το βράδυ.

Έχοντας διαγράψει μία εξαιρετική πορεία, οι Encardia είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα και καταξιωμένα ελληνικά σχήματα της world μουσικής, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς. Έχουν κυκλοφορήσει 5 επιτυχημένους δίσκους, έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες της χώρας μας και της κατωιταλικής μουσικής, ενώ το οδοιπορικό τους στις περιοχές των ελληνόφωνων χωριών της Ιταλίας καταγράφηκε στο ντοκιμαντέρ του Άγγελου Κοβότσου, με τίτλο Encardia «Η πέτρα που χορεύει». Η ταινία απέσπασε το βραβείο κοινού στο 14ο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και προβάλλεται σε ξένα Φεστιβάλ και σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες

Θέατρο Eliart, Κωνσταντινουπόλεως 127 - Αθήνα (στάση μετρό Κεραμεικός) τηλ: 210 347767.

Ώρα προσέλευσης: 22.30, ώρα έναρξης: 23.00. Είσοδος: 10 ευρώ, φοιτητικό: 15 ευρώ ανά δύο άτομα.

Περιλαμβάνεται ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί.

Keywords
Τυχαία Θέματα