WRC: Η Citroen αφήνει ανοιχτή πόρτα στον Loeb για τα Ράλλυ

18:20 8/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Μπορεί ο Loeb να δηλώνει ότι δεν επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ όμως η Citroen θα ήθελε τον Γάλλο να…

Μπορεί ο Sebastien Loeb να δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο WRC ή να αγωνιστεί ξανά σε κάποιο ράλλυ μέσα στη χρονιά αλλά η Citroen

«αφήνει ανοιχτή την πόρτα» για τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο 40χρονος πολυπρωταθλητής έδειξε στο Rally Monte Carlo ότι δεν έχει χάσει την φόρμα του και την ταχύτητά του και μια πιθανή επιστροφή του θα είχε ως αποτέλεσμα επικές μάχες με τον Sebastien Ogier. Ο Yves Matton, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Citroen, μιλώντας στο site του περιοδικού «Autosport» έκανε σαφές ότι ο Loeb είναι απόλυτα επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού / Παραγωγής (W.T.C.C.) αλλά έδωσε και μία πρόσκληση για τον Γάλλο.

«Ο στόχος του Loeb φέτος είναι να προσπαθήσει να γίνει πρωταθλητής στο WTCC» είπε ο Matton και πρόσθεσε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Seb. Έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, έχει νικήσει στα ράλι, έχει νικήσει στο Pikes Peak και τώρα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει και κάτι διαφορετικό. Δεν είναι στο πλάνο μας προς το παρόν να φέρουμε τον Loeb σε περισσότερους αγώνες του WRC. Στόχος είναι να καταφέρει κάτι περισσότερο στο WTCC. Όμως γνωρίζει που μπορεί να με βρει και μπορεί αν θελήσει να επιστρέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα