O Πάγκαλος των Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος κυριολεκτικά εξαφανίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα και όταν κάνει την επανεμφάνιση του φροντίζει να προκαλεί θόρυβο.

Αυτό γίνεται κυρίως μέσω δηλώσεων του σε μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα , με τις οποίες φροντίζει πάντα να προκαλεί τον σχετικό θόρυβο.

Αυτή την φορά δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με το να χάσει την εθνική του κυριαρχία, με το θέμα να φτάνει σήμερα στην Βουλή.



Εκεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος φροντίζει πάντα να αναδεικνύει τέτοια θέματα για να κερδίζει δημοσιότητα σε δύσκολες μέρες για αυτόν…αναφέρθηκε στο όλο ζήτημα.

«Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μού κάνει μεγάλη εντύπωση», δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης και συνέχισε: «Μας λέτε δηλαδή να είμαστε κάτι σαν τη Λουιζιάνα, όπου η πλούσια Καλιφόρνια, στα καθ ημάς η Γερμανία δηλαδή, επιβάλλει τα πράγματα. Πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι θα είμαστε ισότιμοι με αυτούς όταν μας βλέπουν σαν γκαρσόνια της Ευρώπης;»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με το γνωστό του ύφος απάντησε σχετικά:

«Το έγραψαν τα blogs, το αντέγραψαν οι εφημερίδες και τελικά το θέμα κατέληξε σε αυτή την αίθουσα» και πρόσθεσε:

«Έχετε χρηματίσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γνωρίζετε ότι η ευρωπαϊκή ενοποίηση αντιμετωπίζεται και με άλλους τρόπους. Υπάρχει η Ευρώπη των πατρίδων και η Ευρώπη των λαών. Εγώ τάσσομαι με τους Ευρωπαίους φεντεραλιστές που υποστηρίζουν τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Ο κ. Πάγκαλος αναρωτήθηκε γιατί κάποιοι ανακαλύπτουν τώρα ότι υπάρχει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας όταν φερ' ειπείν η Ελλάδα συμμετέχει στην ευρωπαϊκή ενοποίηση ή στην ΚΑΠ, στο πλαίσιο της οποίας, όπως ανέφερε, δεν έχει μείνει ίχνος εθνικής κυριαρχίας.

«Η εθνική κυριαρχία υφίσταται όμως σε άλλες περιπτώσεις και φυσικά πρέπει να την υπερασπιζόμαστε όταν το επιτάσσει το εθνικό συμφέρον» σημείωσε.

«Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει καταργηθεί, υπάρχει απλώς γερμανική επικυριαρχία» απάντησε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Μην τους εμπιστεύεστε, μας εμπαίζουν».

Πέρα από αυτούς , μας εμπαίζουν και οι ίδιοι θα προσθέταμε εμείς…..

Keywords
Τυχαία Θέματα