Nova Beach Volley Tournament – «Ζήσ’ το κι εσύ!»

Πλήθος θεατών και αθλητών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νova, «Ζήσ’ το κι εσύ!», για το δεύτερο σταθμό του Nova Beach Volley Tournament στον Ποταμό Επανομής.

Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου, 88 αθλητές, 44 ομάδες κι εκατοντάδες θεατές πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 14ου Nova Beach

Volley Tournament. Οι 36 αθλήτριες που συμμετείχαν έσπασαν το ρεκόρ της γυναικείας συμμετοχής στο τουρνουά. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας, προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Το παρών στην τελετή απονομής έδωσαν οι παίκτες της ομάδας ράγκμπι του Ηρακλή, πρωταθλήτρια Ελλάδας και μάλιστα ο αρχηγός Μάριος Γουμαγιάς ήταν ένας από τους απονεμητές των νικητών!

Με το πέρας των αγώνων του Nova Beach Volley Tournament στην Επανομή, το βράδυ της Κυριακής, ακολούθησε μία κεφάτη αποχαιρετιστήρια γιορτή όπου οι τέσσερις νικητές (Γεωργακόπουλος-Αλεξιάδης στους άντρες και Τσοπούλου-Χατζηδημητρίου στις γυναίκες) λούστηκαν με σαμπάνιες! Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άρτια διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου, η Nova θα υποδεχθεί κοινό και αθλητές στον τελευταίο φετινό σταθμό του τουρνουά, το Yabanaki, στην Ακτή της Βάρκιζας. Το αγαπημένο καλοκαιρινό σπορ θα… περιγράφει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ο γνωστός παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης.

Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), τον πρώην διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και διεξάγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα