Legrand : Οι διακόπτες μας βρίσκονται πολύ ψηλά

Η Legrand αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των καταναλωτών για πριζοδιακόπτες στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο. Και όχι τυχαία.

Γιατί οι διακόπτες legrand συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την τελευταία τεχνολογία με την αισθητική και τη λειτουργικότητα, ικανοποιώντας απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις .

Σήμερα στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν 5 σειρές διακοπτών Legrand,

η σειρά Celiane με πρωτότυπο design και πρωτοποριακές λειτουργίες, η σειρά Galea life με απέριττη αισθητική κλασικής κομψότητας, η σειρά Valena με διαχρονικές γραμμές και πλήθος χρωματικών συνδυασμών, η σειρά Niloe για απλές εγκαταστάσεις και η σειρά Mosaic με περισσότερες από 200 λειτουργίες, ιδανική για τον εξοπλισμό γραφείων και επαγγελματικών χώρων.

Εκτός όμως από τους πριζοδιακόπτες, η legrand προσφέρει ένα πλήθος προϊόντων και συστημάτων με καινοτόμες εφαρμογές που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στην καθημερινότητά μας.Το σύστημα αυτοματισμών σπιτιού MyHome, κάνει το σπίτι έξυπνο ώστε ν’ ανταποκρίνεται αυτόματα στις επιθυμίες των ενοίκων, τα συστήματα θυροτηλεοράσεων και κλειστού κυλώματος παρακολούθησης (CCTV), προσφέρουν ασφάλεια και κάνουν τον έλεγχο της εισόδου του χώρου εύκολο και αποτελεσματικό.

Επιπλέον, η Legrand διαθέτει συστήματα κατάλληλα για κτιριακές και βιομηχανικές εφαρμογές, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για τη διανομή της ενέργειας με ασφάλεια, τη διαχείριση των καλωδίων με το σύστημα καναλιών DLP, τη δημιουργία δικτύων πληροφορικής υψηλής ταχύτητας με το σύστημα LCS2, την εξοικονόμιση ενέργειας με την ολοκληρωμένη διαχείριση του φωτισμού, κλπ.

Ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις Legrand στο www.legrand.com.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα