Factory Outlet Membership card-check in & win

Το Factory Outlet, το μεγαλύτερο εκπτωτικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, θέλοντας να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του και να επιβραβεύσει τους πιστούς του φίλους, παρουσιάζει την πρωτοποριακή κάρτα-μέλους

Check in & win

Η κάρτα Checkin & winείναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μία σειρά αποκλειστικών προνομίων στους κατόχους της, όπως: προτεραιότητα σε προωθητικές ενέργειες

προϊόντων και bazaars, privateshoppingserviceκαι πολλά άλλα. Παράλληλα, επιφυλάσσει δώρα γενεθλίων σε όλους τους κατόχους, που ισοδυναμούν με επιπλέον εκπτώσεις για την ημέρα των γενεθλίων τους.

Με την κάρτα Factory Outlet, κάθε Check in & win μήνα όλα τα μέλη συμμετέχουν σε κλήρωση για 500€, ενώ στις 31 Δεκεμβρίου ένα αυτοκίνητο Volkswagen up! θα είναι το μεγάλο έπαθλο της μεγάλης κλήρωσης της χρονιάς!

Η κάρτα Check in & winπροσφέρει το μοναδικό πλεονέκτημα στους κατόχους της να κερδίζουν και να αυξάνουν τις συμμετοχές τους στις παραπάνω κληρώσεις απλά με την επίσκεψή τους στο κατάστημα. Μια βόλτα στο Factory Outlet και ένα γρήγορο σκανάρισμα στα info kiosks, ακόμα και αν δεν έχουν προηγηθεί αγορές, σημαίνει αυτόματα περισσότερες ευκαιρίες να γίνετε εσείς οι νικητές των μεγάλων δώρων.

Επιπλέον 1000 τυχεροί που θα αποκτήσουν την κάρτα Check in & win, θα δίδεται η αξία των διοδίων και των δύο διελεύσεων της Αττικής Οδού κάθε φορά που επισκέπτονται το κατάστημα και έως το τέλος του χρόνου, σε μορφή δωροεπιταγής που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις αγορές τους!

Γίνετε κι εσείς ένα από τα προνομιούχα μέλη της οικογένειας του Factor yOutlet!

Απλά ελάτε, Check in & win

αποκλειστικά προνόμια και πλούσια δώρα της κάρτας μέλους του Factory Outlet!!

Keywords
Τυχαία Θέματα