European Junior Cup: Ταξίδι στο Assen (Photos)

Βελτίωση στις επιδόσεις των αφων Καρακώστα για τον δεύτερο αγώνα του Ευρωπαϊκού κυπέλου Junior στο Άσσεν στην Ολλανδία.

Με ήλιο και καλή διάθεση ξεκίνησε η ημέρα των κατατακτήριων δοκιμών για τον Δημήτρη και τον Νίκο Καρακώστα. Ενώ ο πατέρας τους (και μηχανικός τους Γιώργος) τοποθετούσε τους τροχούς στις μοτοσυκλέτες τα δύο αδέρφια συζητούσαν με τον Javi Acuna (προετοιμαστής τους) για τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Η πίστα είχε πολύ κόσμο, που πλησίαζε όλα τα παιδιά και έβγαζε μαζί τους φωτογραφίες και ένιωθαν όμορφα. Μια

σύντομη ενημέρωση από την διοργάνωση ειδικά για το γεγονός ότι πολλοί αναβάτες πέφτουν μετά τις μεγάλες ευθείες γιατί κρυώνουν τα λάστιχα, και οι αναβάτες άρχισαν να ετοιμάζονται.

Τα δύο αδέρφια ήταν από τους πρώτους που ξεκίνησαν και αμέσως βρήκαν τον ρυθμό τους. Ο Νίκος όμως βγήκε μετά τον πρώτο γύρο με κάποιο πρόβλημα στο τιμόνι που ευτυχώς επιδιορθώθηκε σύντομα. Ο Δημήτρης μετά τα πρώτα 20 λεπτά βγήκε στα pit να μιλήσει με τον Γιώργο και ξαναμπήκε. Δύο πτώσεις σε αυτό το session αλλά χωρίς τραυματισμό των αναβατών.

Η ομάδα είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Νίκου και του Δημήτρη αφού κατάφεραν και οι δύο να βελτιώσουν τους χρόνους από προηγούμενες εμφάνισης τους. Ο Νίκος κατέβασε 2,5 δευτερόλεπτα και ο Δημήτρης 1,5 δευτερόλεπτο. Ακολούθησε συζήτησε με τον Javi Acuna που κρατούσε σημειώσεις για το που χάνουν και που κερδίζουν στα split και τους έδωσε συμβουλές για τον αγώνα.

Ο Michael Hill, επίσημος εκφωνητής της Dorna για τα SBK αλλά και για το European Junior Cup συζήτησε με τον Νίκο και τον Δημήτρη για αρκετή ώρα, και μάλιστα ανέβασε τον Νίκο στην κεντρική εξέδρα και είχε μια συνέντευξη μαζί του. Του έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο αδερφών και συνεχάρη τον Νίκο που είπε ότι ο Δημήτρης είναι λίγο πιο γρήγορος αλλά ελπίζει σύντομα να τον πλησιάσει.

Ο Δημήτρης ξεκινά από την 22η θέση και ο Νίκος από την 26η θέση. Ελπίζουμε ο καιρός να είναι με το μέρος μας και να ευχαριστηθούν όλοι οι αναβάτες τον αγώνα. Τον αγώνα του Δημήτρη και του Νίκου μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το www.superbike.com. Απλώς πρέπει να κάνετε εγγραφή χωρίς επιβάρυνση στο site.

Φωτογραφίες Bike Insurer

Keywords
Τυχαία Θέματα