Πράκτορας της CIA ομολογεί πως δολοφόνησε τη Μέριλιν Μονρόε. «Είχε σχέση με τον Κάστρο, ήταν επικίνδυνη για την ασφάλεια των ΗΠΑ»

Μια μυστηριώδης «εξομολόγηση», συνταξιούχου πράκτορα της CIΑ έρχεται να αναζωπυρώσει τα σενάρια που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας για τον ανεξήγητο, κατά πολλούς, θάνατο της Μέριλιν Μονρόε. Το πιο...ισχυρό εξ αυτών των σεναρίων, αλλά και μόνιμο ερώτημα για όσους αρέσκονται να ασχολούνται με υποθέσεις ανεξιχνίαστων θανάτων χολιγουντιανών σταρ είναι πως οφείλεται
σε δολοφονία από πράκτορες της CIA και πως πιθανότατα ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας να ήταν τα αδέρφια Κένεντι.

Τώρα, ένας 78χρονος πράκτορας της CIA ο οποίος βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου έρχεται αν ομολογήσει πως μεταξύ των 37 ατόμων που δολοφόνησε, είναι και η διάσημη ηθοποιός. Ο Νόρμαν Χότζες, υπηρέτησε στην CIA επί 41 χρόνια. Ήταν εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες και άριστος σκοπευτής αλλά ήταν ιδιαίτερα ικανός και στη χρήση εκρηκτικών αλλά και δηλητηρίων.

Κοιμόταν με τον Κάστρο, ήταν κίνδυνος για την ασφάλεια των ΗΠΑ

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Inquisitr o Χότζες αναφερόμενος στην Μονρόε, υποστήριξε πως ήταν η μόνη γυναίκα που είχε δολοφονήσει για λογαριασμό της Υπηρεσίας του και τόνισε πως «έπρεπε να πεθάνει» καθώς είχε καταστεί «απειλή για την ασφάλεια της χώρας».

Επίσης όπως φέρεται να δήλωσε στο YourNewsWire.com, «Είχαμε αποδείξεις πως η Μέριλιν Μονρέο κοιμόταν μόνο με τον Κένεντι αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο διοικητής μου, Τζίμι Χέιγουρθ μου είπε πως έπρεπε να πεθάνει και πως έπρεπε να φανεί σαν αυτοκτονία ή σαν δυστύχημα εξαιτίας υπερβολικής δόσης. Δεν είχε σκοτώσει ποτέ γυναίκα, αλλά υπάκουσα στις διαταγές...Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να είχε μεταφέρει στρατηγικής αξίας πληροφορίες στους κομμουνιστές και αυτό δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε! Έπρεπε να πεθάνει! Απλά έκανα αυτό που έπρεπε!».

Πως δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε

Όπως εξομολογείται ο Χότζες, 50 χρόνια μετά το θάνατος της Μονρόε και ενώ δεν του απομένει ακόμη πολύ ζωή, το βράδυ της 5ης Αυγούστου και λίγο μετά τα μεσάνυχτα «τρύπωσε» στην κρεβατοκάμαρα της ηθοποιού η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν. Τότε της έκανε ένεση με υπερβολική δόση βαρβιτουρικών Nembutal τα οποία είχε συνδυάσει με ένα ισχυρό κατασταλτικό γνωστό ως χλωράλη. «Σε κάθε 100 κυβικά εκατοστά του αίματος της νεκράς υπήρχον 4,5 χιλιοστόγραμμα υπνωτικού φαρμάκου. Αρκούν 2,5 για να προκαλέσουν τον θάνατον» είχαν αποφανθεί οι αρμόδιοι ιατροδικαστές.

Τα άλλα θύματα του Χότζες και των υπόλοιπων μελών της ομάδας στην οποία ανήκε, είχαν πραγματοποιήσει πολιτικές δολοφονίες όπως συνδικαλιστών, ακτιβιστών και δημοσιογράφων αλλά και επιστήμονες και καλλιτέχνες.

Σημειώνεται πως και οι τέσσερις συνεργάτες του Ταγματάρχη Χότζες είτε έχουν πεθάνει είτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους. Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως το FBI εξετάζει σοβαρά την επιθανάτια εξομολόγηση του ηλικιωμένου πράκτορα και ήδη έχει τεθεί υπό αστυνομική προστασία ενώ διεξάγεται έρευνα για το περιεχόμενο των δηλώσεων του.

Ο ανεξήγητος θάνατος της γυναίκας σύμβολο

Η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στις 3:45 π.μ., ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Η γυναίκα, η οποία αναδείχθηκε ως αιώνιο σύμβολο της θηλυκότητας βρέθηκε νεκρή, σε ηλικία 36 ετών, από την οικονόμο της. Στο ένα χέρι κρατούσε το ακουστικό του τηλεφώνου, ενώ δίπλα της υπήρχε ένα κενό φιαλίδιο υπνωτικών. Αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών...ουδείς όμως εκ των συγγενών και φίλων της- και πολύ περισσότερο των θαυμαστών της- δεν πείστηκαν πως αυτή ήταν η πραγματική αιτία θανάτου.

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου με απίστευτη ταχύτητα ακόμη και για την εποχή εκείνη. Καθώς όμως άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρή και να αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις σχέσεις που διατηρούσε με τα αδέρφια Κένεντι τα ερωτήματα αντί να απαντώνται, πολλαπλασιάζονταν.

Τα σενάρια ήταν πολλά άλλα όλα ήθελαν την CIA να έχει ανάμειξη στο θάνατό της όπως φυσικά και την τότε προεδρική οικογένεια των ΗΠΑ. Μάλιστα ο δεύτερος σύζυγός της Μονρόε, πρωταθλητής του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο είχε κατηγορήσει ανοιχτά το Χόλιγουντ και τους Κένεντι για το θάνατό της ενώ ο τρίτος σύζυγός της, ο κορυφαίος θεατρικός συγγραφέας Άρθουρ Μίλερ είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα