4/11/14: Σελήνη στον Κριό: Παρόρμηση και ανυπομονησία!

Με τη Σελήνη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού, διανύουμε μια ευερέθιστη και κοπιώδη μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα...…

Η ενέργεια μας περισσεύει, αλλά λείπει η υπομονή. Η μέρα απαιτεί διοχέτευση ενέργειας σε σωματική άσκηση και χειρωνακτικές εργασίες. Έτσι, θα εκδηλώσουμε δημιουργικά και θετικά την Κριαρίσια ενέργεια, προκειμένου να αποφύγουμε την αρνητική της εκδήλωση που επιφέρει συγκρούσεις και ρήξεις.

Τα θετικά στοιχεία της ημέρας είναι ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, ο αυθορμητισμός και η ευθύτητα σε λόγο και έργα.

Τα αρνητικά είναι η ευερεθιστότητα, η παρόρμηση,

η βιασύνη και η ανυπομονησία.

Παρασυρόμενοι από τις έντονες αστρολογικές επιρροές, επειδή θα βιαζόμαστε να τελειώσουμε ότι αρχίζουμε, κινδυνεύουμε να απογοητευτούμε.

Οι βιαστικές κινήσεις, η γρήγορη οδήγηση και η έντονη επιθυμία να γίνουν τα πράγματα εδώ και τώρα, δεν παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Προσοχή, μη σκοντάψεις στην άκρη κάποιου επίπλου και κάνεις μελανιά ή μήπως γρατσουνίσεις το αυτοκίνητο του γείτονα την ώρα που ξεπαρκάρεις!

Εν κατακλείδι σήμερα το πάθος περισσεύει, αλλά λείπει η τεχνική. Γι' αυτό καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε και μετά να πράττουμε.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχουν προβληματάκια συμπεριφοράς, αν κατευθύνουν την ενέργειά τους με λάθος τρόπο. Είναι καλύτερο γι' αυτούς, σήμερα και αύριο να επιδοθούν σε σωματικές δραστηριότητες, γυμναστήριο κ.λπ.

Δίδυμοι Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες είναι οι κερδισμένοι της ημέρας, επειδή μπορούν να είναι δημιουργικοί και να ισορροπούν σωστά τις έντονες ενέργειες.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι δεν δημιουργούν μεν δύσκολες καταστάσεις οι ίδιοι, αλλά στερούνται ευελιξίας στην αντιμετώπιση του πολεμοχαρούς κλίματος της ημέρας.

Θυμήσου! Πάνω απ' όλα χρειάζεσαι self-control!

Keywords
Τυχαία Θέματα