Ζητεί ντιμπέιτ

Σε τηλεοπτικό διάλογο με όλους του πολιτικούς αρχηγούς κάλεσε τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως τόνισε ο κ Σαμαράς, μέσα από αυτόν τον διάλογο θα μπορέσει να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι τον καλούν να πει όχι στην Ευρώπη και να δει να αθροίζονται Τσιπρας-Καμμένος-Μιχαλολιάκος, εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πρόεδρος
της ΝΔ υπογράμμισε παράλληλα ότι ο λογαριασμός του «όχι» θα ανέλθει σε 7 δισ. ευρώ το χρόνο για τα επόμενα 6 χρόνια, ενώ προειδοποίησε για τον κίνδυνο την επόμενη Τρίτη -που υποθέτουμε ότι θα ξανά ανοίξουν οι τράπεζες, όπως είπε- ή θα κουρέψουν τις καταθέσεις του ελληνικού λαού ή θα μας πάνε στην δραχμή.

Πάντως, εμφανίστηκε επικριτικός για τη στάση των δανειστών απέναντι και στην δική του Κυβέρνηση, λέγοντας ότι και οι πιστωτές έχουν και εκείνοι μεγάλη ευθύνη, για εδώ που φτάσαμε.

Ο κ Σαμαράς έκανε λόγο για έγκλημα εκ προμελέτης κατά της χώρας που δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν και προανήγγειλε εκδηλώσεις του κόμματος του, υπέρ του ναι στην Ευρώπη , την προσεχή πέμπτη στην περιφέρεια, και την παρασκευή στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα