Υποτονική η Κυριακή των εκπτώσεων

Ταμείο κάνουν οι έμποροι, μετά τη χθεσινή κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων τους, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των εκπτώσεων, που συνοδεύτηκε όμως και πάλι με απεργίες και πορείες. Τον Οκτώβριο η τελική πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για τη λειτουργία της αγοράς, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Παναγή Καρέλλα, που μίλησε στον Αθήνα

9.84 και τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Εν τω μεταξύ, "η χθεσινή εμπορική κίνηση στην Αθήνα χαρακτηρίζεται μέτρια, στη Θεσσαλονίκη μάλλον ικανοποιητική και στον Πειραιά απογοητευτική. Κερδισμένοι της Κυριακής, εκτός από τα Μall και τα εκπτωτικά χωριά, είναι και οι αγορές της Λάρισας και της Πάτρας που τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά". Αυτό δήλωσε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης για την κίνηση των καλοκαιρινών εκπτώσεων και της κίνησης της χθεσινής Κυριακής κατά την οποία λειτούργησαν τα μαγαζιά, και συμπλήρωσε ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της ΕΣΕΕ που έχουν συγκεντρωθεί, τα οποία θα συγκριθούν και θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 22/7/14 "φαίνεται να μην ανταποκρίνονται με τα τελευταία δημοσιογραφικά ρεπορτάζ".

Με απεργία και συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απάντησαν οι εμποροϋπάλληλοι σε άλλη μια Κυριακή λειτουργίας των καταστημάτων, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των εκπτώσεων.

Στην πρωτεύουσα, μέλη ομοσπονδιών εργαζομένων και οργανώσεων πραγματοποίησαν πορεία στην Ερμού, τοποθετώντας πανό έξω από μεγάλα καταστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα